Whamisa Skincare
Whamisa Organic Flowers Foaming Gel

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille

Säästät 4,90 €

19,60 € 24,50 €

Säästät 4,90 €

19,60 € 24,50 €

Valinta : 133 g
Tuotetiedot

Luonnonmukainen Whamisa Organic Flowers Foaming Gel -puhdistusgeeli syväpuhdistaa ihon samalla kun sen hoitavat ainesosat kosteuttavat sitä. Hellävaraisen puhdistusgeelin sulfaatiton koostumus sisältää lootuksen kukkien ja voikukan juuren fermentaatteja, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Seitsemän kasviperäistä uutetta toimivat synergiassa tukien toistensa vaikutuksia ja sekä raviten että rauhoittaen ihoa.

Päivittäiseen ihonpuhdistukseen tarkoitettu puhdistusgeeli pesee kasvojen iholta ilmansaasteet ja muut epäpuhtaudet hellävaraisesti. Puhdistusgeelin valmistuksessa on hyödynnetty Whamisalle tunnuksenomaista fermentaatioprosessia, jonka ansiosta iho voi hyödyntä sen sisältämiä ainesosia paremmin.

  • Kaikille ihotyypeille
  • Ihonpuhdistukseen
  • Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (BDIH)
  • 70% luomuviljeltyjä ainesosia

Koko: 133 g

Käyttö

Kastele kasvojen iho ja kädet. Vaahdota kämmenillä pieni määrä puhdistusgeeliä ja hiero se hellästi kasvojen iholle. Huuhtele iho puhtaaksi vedellä. Käytä puhdistusgeeliä ihon puhdistukseen aamuisin ja iltaisin.

Käytä meikin puhdistukseen ensin Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil -puhdistusöljyä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Betaine,Sodium Hyaluronate,Sodium Chloride,Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil,Lactobacillus/Maculata Aloe Leaf/Molasses Ferment Filtrate,***Scutellaria Baicalensis Root Extract,***Paeonia Suffruticosa Root Extract,*Aloe Maculata Leaf Extract,*Glycerin,Palm Kernel/Coco Glucoside,*Lactobacillus/Chyrsanthemum Sinense Flower Ferment Filtrate,*Lactobacillus/Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome Root Ferment Filtrate,*** Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract,Aniba Rosaeodora (Rosewood),Wood Oil,Cymbopogon (Lemon Grass) Oil,** Fragrance *Certified Organically Grown **Natural Origin ***Natural Preservative / Bergamot Oil Bergaptene Free

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut