Whamisa Skincare
Whamisa Organic Flowers Olive Leaf Mist

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 6,79 €

27,16 € 33,95 €

Säästät 6,79 €

27,16 € 33,95 €

Valinta : 80 ml
Tuotetiedot

Ihoa välittömästi kosteuttava Whamisa Organic Flowers Olive Leaf Mist -kasvosuihke auttaa ylläpitämään ihon hyvinvointia ja nuorekasta ulkonäköä. Oliivilehtiä hyödyntävä kasvosuihke sisältää runsaasti antioksidantteja, joilla on ihoa suojaavia vaikutuksia. Kasvosuihkeen vesi on korvattu aloe veran lehdistä saatavilla uutteilla, jotka tuovat iholle tehokasta kosteutusta. Kasvosuihkeen sisältämät ainesosat kuten riisi, kaura ja krysanteemin kasviuuttee on fermentoitu käyttäen Whamisalle tunnuksenomaista fermentointiprosessia, joka auttaa tehostamaan niiden vaikutusta.

Kasvosuihke sopii käytettäväksi osana ihonhoitorutiinia sekä kosteuttamaan ihoa päivän aikana aina tarvittaessa. Suihke sopii käytettäväksi myös meikin

  • Kaikille ihotyypeille
  • Kosteuttaa ihoa
  • 95.14 % luomuviljeltyjä ainesosia
  • Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (BDIH)
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 80 ml

Käyttö

Suihkuta kasvosuihketta puhdistetulle kasvojen iholle kasvoveden asemasta tai osana ihonhoitorutiiniasi tehostaaksesi ihon kosteutusta. Kasvosuhke sopii käytettäväksi myös meikatulla iholla raikastamassa ja kosteuttamassa ihoa päivän aikana ja matkustaessa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Xanthan Gum,Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract,D-Limonene,Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil,Geranium Maculatum Oil,Natto Gum,Cetraria Islandica Extract,Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil,Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum,CAULERPA LENTILLIFERA EXTRACT,***Scutellaria Baicalensis Root Extract,***Paeonia Suffruticosa Root Extract,***Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract,*Lactobacillus/Avena Sativa (Oat) Kernel Ferment Filtrate,*Lactobacillus/Nelumbium Speciosum Flower Ferment Filtrate,*Aloe Maculata Leaf Extract,*Lactobacillus/Rice Ferment Filtrate,*Camellia Sinensis Leaf Extract,*Lactobacillus/Chrysanthemum Sinense Flower Ferment Filtrate,*Lactobacillus/Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Ferment Filtrate,*Alcohol,*Rhodiola Rosea Root Extract,Linalol *Certified Organically Grown ***Natural Preservative / Bergamot Oil Bergaptene Free,Olea Europaea (Olive) Leaf,*Olea Europaea (Olive) Leaf Extract,*Saururus Chinensis Leaf/Root Extract,*Angelica Keiskei Leaf/Stem Extract,*Dioscorea Opposita (Wild Yam) Root Extract,*Centella Asiatica Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.