Whamisa Skincare
Whamisa Organic Fruits Peeling Finger Mitt, Sebum Care

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
41,50 €
41,50 €
Variantti : 150 g
Tuotetiedot

Hellävarauset Whamisa Organic Fruits Peeling Finger Mitt, Sebum Care -kuorintalaput auttavat poistamaan kuollutta ihosolukkoa helposti ja lempeästi. Kuorintalappujen kuorivana ainesosana toimii kasviperäinen BHA-happo betaiinisalisylaatti, joka kuorii iho hellästi samalla kun se syväpuhdistaa ihohuokosia. Fermentoidut omenan ja vadelman uutteeet, hyaluronihappo ja beetaglukaani hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Talineritystä tasapainottavat kuorintalaput on kehitetty erityisesti seka- ja rasvoittuvan ihon hoitoon.

  • Sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle
  • Kuorii ja tasapainottaa ihoa
  • Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (BDIH)
  • 97.2 % luomuviljeltyjä ainesosia

Koko: 25 kpl (150 g)

Käyttö

Puhdista kasvojen iho ennen kuorintalappujen käyttöä. Aseta 2-3 sormenpäätä puhdistuslapun taskuun ja pyyhi kasvojen ja kaulan iho hellävaraisesti pyörivin, kasvojen keskiosasta ulospäin suuntautuvin liikkein. Huuhtele iho lopuksi huolellisesti puhtaaksi ja levitä sille Whamisa-kasvovettä ennen muiden hoitotuotteiden käyttöä. Käytä kuorintalappuja iltaisin 2-3 kertaa viikossa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Betaine,Sodium Hyaluronate,Xanthan Gum,Lactic Acid,Citrus Medica Limonum (Lemon) Oil,Beta-Glucan,Betaine Salicylate,Citrus Aurantifolia (Lime) Leaf Oil,***Scutellaria Baicalensis Root Extract,***Paeonia Suffruticosa Root Extract,***Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract,*Aloe Maculata Leaf Extract,*Glycerin,*Ethanol,*Saccharomyces/Apple/Sucrose Ferment Filtrate,*Lactobacillus/Musa Sapientum (Banana) Fruit Ferment Filtrate,*Citrus Junos Fruit Extract,*Lactobacillus/Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Ferment Filtrate,*Lactobacillus/Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Ferment Filtrate,*Lactobacillus/Diospyros Kaki Fruit Ferment Filtrate,L-,Pyrus Malus (Apple) Oil,d-Limonene (*Certified Organically Grown ***Natural Preservative)

Katso lisää vastaavia kuin Whamisa Organic Fruits Peeling Finger Mitt, Sebum Care

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.