Whamisa Skincare
Whamisa Organic Seeds Hair Scalp Tonic

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 7,90 €

31,60 € 39,50 €

Säästät 7,90 €

31,60 € 39,50 €

Valinta : 60 ml
Tuotetiedot

Erityisesti kuivan hiuspohjan hoitoon kehitetty Whamisa Organic Seeds Hair Scalp Tonic -hiusvesi sisältää 16 fermentoitua kasviuutetta, jotka auttavat stimuloimaan hiuspohjaa. Korealaisen luonnonkosmetiikkamerkin hiusvesi auttaa ehkäisemään kuivan hiuspohjan hilseilyä sekä hiustenlähtöä ja vahvistamaan hiuksia.

Hiusveden sisältämät aktiiviaineet kuten fermentoitu riisiuute ja sipuliuute ovat tunnettuja niiden hiustenkasvua aktivoivista ominaisuuksistaan. Hiusvesi sisältää lisäksi hiuspohjan rasvoittumista tasapainottavaa mentolia sekä hiuspohjan hyvinvointia edistäviä ruusupuun ja seetrin eteerisiä öljyjä.

  • Kaikille hiuslaaduille
  • Erityisesti kuivalle hiuspohjalle
  • Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (BDIH)
  • 99.2 % luomuviljeltyjä ainesosia

Koko: 60 ml

Käyttö

Suihkuta hiusvettä hiuspohjaan ja hiero tai painele hellävaraisesti, kunnes vesi on imeytynyt kokonaan. Hiusvettä ei huuhdella pois. Käytä hiusvettä päivittäin aamulla tai illalla.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil,*Lactobacillus/Glycine Soja (Soybean) Ferment Filtrate,*Camellia Sinensis Leaf Extract,**Scutellaria Baicalensis Root Extract,*Hordeum Vulgare Seed Extract,*Glycine Soja (Soybean) Seed Extract,*Phaseolus Angularis Seed Extract,*Saccharomyces/Barley Seed Ferment Filtrate,*Allium Cepa (Onion) Bulb Extract,*Lactobacillus/Sesamum Indicum (Sesame) Seed Ferment Filtrate,*Lactobacillus/ Avena Sativa (Oat) Kernel Ferment Filtrate,*Lactobacillus/ Rice Ferment Filtrate,*Vigna Radiata Seed Extract,*Lactobacillus/Coix Lacryma-Jobi Ma-yuen Seed Ferment Filtrate,**Paeonia Suffruticosa Root Extract,**Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract,Lactobacillus/ Turmeric Ferment Filtrate,***Salicylic Acid,***Menthol,Cedrus Atlantica Bark Oil. *Certified Organically Grown **Natural Preservative ***Natural Origin

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.