Dr Letterfors Cosmeceuticals
Dr Letterfors Flavonex Cream

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 50 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Dr Letterfors Flavonex Cream on isoflavoneja sisältävä hoitovoide, joka auttaa stimuloimaan kollageenin ja elastiinin muodostumista. Ihon veltostumista ehkäisevä voide tekee ihosta kimmoisamman ja napakamman tuntuisen.

  • 30+ iholle
  • Sopii käytettäväksi kasvoilla, kaulalla, rinnoilla, sisäreisillä ja käsivarsissa

Käyttö

Levitä voidetta kahdesti päivässä halutulle ihoalueelle. Tehosta vaikutusta sekoittamalla 3-5 pisaraa Dr Letterfors Flavo-C Serum Forte 15% -seerumia voiteeseen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Carbomer,Polyisobutene,Aqua,Alcohol,Mineral Oil,Isostearyl Isostearate,Caprilyl capric triglycerides,Diethylene glycol,Soybean extract,Sodium acrylates,Acryloyl dimethyltaurate copolymer,Triethanolamin,Caprylyl Capryl Glucoside

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.