Instantly Ageless
Microcream by Jeunesse

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Pikakaunistava Instantly Ageless Microcream antaa iholle välitöntä napakoitusta ja häivyttää laajentuneita ihohuokosia tuoden kasvojen iholle nuorekkaamman lopputuloksen. Sen mullistava, ihoa siloittava koostumus tuo iholle vakuuttavia, jopa kahdeksan tuntia kestäviä vaikutuksia jo muutamassa minuutissa.

Käytä tuotetta niillä kasvojen alueilla, joilla tarvitset erityistä hoitoa. Tuotetta voidaan käyttää päivittäin tai aina silloin, kun haluat näyttää vielä tavallistakin upeammalta.

  • Häivyttää kevyitä juonteita ja ryppyjä välittömästi
  • Auttaa häivyttämään silmäpusseja ja turvotusta
  • Häivyttää laajentuneita ihohuokosia
  • Saa ihon tuntumaan miellyttävän pehmeältä ja napakalta
  • Jättää iholle himmeän mattaisen pinnan
  • Pikakaunistava vaikutus kestää jopa kahdeksan tunnin ajan
  • Sopii sekä naisille että miehille
  • Aktiiviaineet: Argireline, natriumsilikaatti ja magnesiumsilikaatti

Pakkaus sisältää 25 kpl yksittäispakattua 0,6 ml tuubia. Yksi tuubi riittää 1-3 käyttökertaan käyttöalueen koosta riippuen.

Käyttö

Taputtele tuotetta ohut kerros haluamillesi ihoalueille ja anna sen imeytyä 2-3 minuuttia. Pidä kasvosi ilmeettöminä tuotteen imeytyessä saadaksesi tehokkaimman lopputuloksen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Phenoxyethanol,Water (Aqua),Magnesium Aluminum Silicate,Yellow 5 (Cl 19140),SODIUM SILICATE,Acetyl Hexapeptide-8 (Argireline),Ethylexylglycerin,Red 40 (Cl16035)

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.