Super Glandin
Anti Wrinkle Creme

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Super Glandin Anti Wrinkle Creme -kosteusvoiteen hyödyntämä Metabiotics™-aktiiviaine stimuloi kollageenintuotantoa ja ihon uudistumista auttaen siten häivyttämään hienoja juonteita. Voiteen hoitavat ainesosat pehmentävät ja kosteuttavat ihoa.

Koko: 50 ml

Käyttö

Levitä voidetta puhdistetulle kasvojen iholle aamuin illoin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Ethylhexyl Methoxycinnamate,Glycerin,Dimethicone,Cetyl Alcohol,Potassium Sorbate,Methylparaben,Ethylparaben,Phenoxyethanol,Butylparaben,Propylparaben,Glyceryl Stearate,PEG-100 Stearate,Propylene Glycol,Aqua,Parfum,Tocopheryl Acetate,Cetearyl Alcohol,Ethylhexyl Palmitate,Glyceryl Laurate,Ceteareth - 20,Sodium Phytate,Isopropylparaben,Rosmarinus Officinalis Leaf Oil,Arachis Hypogaea,Sodium Metabisulfiate,Borago Officinalis,Citrus Auruntium Dulcis (Orange Extract),Pichial/Resveratrol Ferment Extract,Salix Nigra Bark Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.