MITOMO
Facial Mask Snail Essence + EGF

5stars stars, based on 1 reviews
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Anti-age-vaikutteinen MITOMO Facial Mask Snail Essence + EGF -kangasnaamio hyödyntää ihon hyvinvointia lisääviä tehoaineita kuten vaurioituneiden ihosolujen uudistumista tukevia epidermaalisia kasvutekijöitä (EGF) ja luonnonmukaista etanaseerumia.

Etanaseerumi tunnetaan kyvystään kosteuttaa ja korjata ihoa. Samalla se tuo iholle antioksidanttista suojaa vapailta radikaaleilta ja rauhoittaa ihoa. Etanaseerumi on täydellinen tehoaine hoitamaan niin kuivaa ja ikääntyvää kuin epäpuhdastakin ihoa. Uudistava etanaseerumi auttaa häivyttämään ihon pinnan epätasaisuuksia kuten juonteita, pigmenttimuutoksia, epäpuhtauksien jättämiä jälkiä ja muita arpia.

Koko: 25 g (1 kpl)

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetulle kasvojeniholle ja anna sen vaikuttaa 20-30 minuuttia. Poista kertakäyttöinen kangasnaamio kasvoilta ja taputtele loput pussin sisältämästä seerumista iholle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Carbomer,Aqua,Chlorphenesin,Triethanolamine,Sodium Acrylates Copolymer,Fragrance.,Phenoxy Ethanol,RH-OLIGOPEPTIDE-1,Snail Secretion Filtrate,Placental Protein,Dipropylene,Sodium Hyaluroate

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut