Akademikliniken Skincare
Akademikliniken Pure Glow Oil

(3 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 43,18 €

100,77 € 143,95 €

Säästät 43,18 €

100,77 € 143,95 €

Variantti : 30 ml
Tuotetiedot

Akademikliniken Pure Glow Oil -kasvoöljyn runsaasti C-vitamiinia sisältävä koostumus tuo kasvojen iholle monivaikutteista hoitoa. Kasvoöljy auttaa ehkäisemään ja häivyttämään iholta ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä sekä palauttamaan iholle sen kimmoisuutta ja heleyttä. Kasvoöljyn sisältämä lakritsin ja raparperin yhdiste heleyttää ihoa auttaen häivyttämään sen sävyn epätasaisuutta.

Kasvoöljy sisältää tehokkaan yhdistelmän antioksidantteja ja polyfenoleja, jotka tuovat iholle tehokasta suojaa vapailta radikaaleilta ja saasteilta. Samalla ne suojaavat ja stimuloivat ihon kollageenisynteesiä. Öljymaniköynnös, jojoba, karitevoi ja skvaleeni auttavat vahvistamaan ihon luonnollista suojaa, vähentämään ihoärsytystä sekä kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa. Kasvoöljy sisältää lisäksi riisistä saatavaa ferulihappoa, joka auttaa vahvistamaan C- ja E-vitamiinin vaikutuksia.

Tehokasta hoitöljyä käytetään myös Akademikliniken-ihoklikoiden ja -ihosairaalan ihon uudistumista tukevissa mikroneulaushoidoissa. Kasvoöljy on omiaan iholle, joka on ahavoitunut liiallisen auringon UV-säteilyn vaikutuksesta vuosien kuluessa.

  • Normaalista kosteusköyhälle iholle

  • Erityisesti ennenakaisesti vanhentuneelle iholle

  • Kirkastaa ja heleyttää ihoa

  • Antioksidanttinen koostumus

  • Kosteuttaa ja ravitsee ihoa

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä kasvoöljyä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle aamuisin ja/tai iltaisin. Käytä kuivilla ihoalueilla kosteusvoidetta kasvoöljyn päällä. Levitä iholle päivällä lisäksi aurinkosuojatuotetta.

Lue tuotteesta lisää eleven Beauty Magazinesta täältä.

Lue lisää eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä

Katso lisää vastaavia kuin Akademikliniken Pure Glow Oil

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut