Harriet. N
Harriet. N Drop of Gold

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Tuotetiedot

Harriet. N Drop of Gold sisältää 100% puhdasta, kylmäpuristettua arganöljyä, jossa on runsaasti aktioksidantteja, A- ja E-vitamiineja sekä välttämättömiä rasvahappoja, jotka auttavat vähentämään iholta näkyviä ikääntymisen merkkejä. Drop of Gold auttaa parantamaan ihon elastisuutta sekä pitämään ihon nuorekkaan ja raikkaan näköisenä.

Monikäyttöinen öljy sopii käytettäväksi paitsi kasvojen ihonhoitoon myös hiuksille ja kynsinauhoille. Öljy auttaa parantamaan hiusten hyvinvointia ravitsen hiuksia ja hiusten latvoja sekä kosteuttamaan ja pehmentämään käsiä ja kuivia kynsinauhoja sekä kynsiä. Drop of Gold auttaa myös helpottamaan ihoärsytyksen, aknen ja psoriasiksen aikaansaamia oireita.

  • 100% kylmäpuristettua arganöljyä
  • Monikäyttöinen: sopii iholle, hiuksille ja käsille
  • Orgaaninen koostumus

Koko: 50 ml

Käyttö

Tutustu tuotteen mukana tuleviin käyttöohjeisiin. Levitä tuotetta haluamallesi alueelle ja imeytä se kevyesti hieromalla. Jos käytät tuotetta silmäripsillesi vältä sen joutumista silmiin.

Levitä pieni pisara öljyä ranteesi iholle ennen tuotteen käyttöönottoa ja anna sen vaikuttaa ihollasi varmistuaksesi, ettet ole herkistynyt arganöljylle.

Jos ihosi on herkkä tai kärsit ihosairaudesta varmista tuotteen sopivuus ensin lääkäriltäsi.

Katso lisää vastaavia kuin Harriet. N Drop of Gold

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.