Jurlique
Purely Age-Defying Firming & Tightening Serum

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 30 ml
Tuotetiedot

Jurlique Purely Age-Defying Firming & Tightening Serum

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Aqua (Water),Glycerin,Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate,Dipalmitoyl Hydroxyproline,Potassium Hydroxide,Phenoxyethanol,Stearic Acid,Caprylic/Capric Triglyceride,Tocopherol,Ascorbyl Glucoside,Xanthan Gum,Squalane,Ethylhexylglycerin,Hydrogenated Rapeseed Oil,Beeswax,Diglycerin,Tapioca Starch,Biosaccharide Gum-1,Avena Sativa (Oat) Kernel Extract,Agar,Algae Extract,Hydrolyzed Soy Protein,Sorbitol,Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil,Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract,Behenyl Alcohol,Yeast Extract,Sambucus Nigra Flower Extract,Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil,Propanediol,FAGUS SYLVATICA BUD EXTRACT,Betula Alba Leaf Extract,Citronellol*,Linalool*,Geraniol*,Limonene*,Citral*,Fragrance/Parfum*,Totarol,Farnesol*. *From Natural Essential Oil

Katso lisää vastaavia kuin Purely Age-Defying Firming & Tightening Serum

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.