NIOD
Copper Amino Isolate Serum 2:1

(2 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 11,19 €

44,76 € 55,95 €

Säästät 11,19 €

44,76 € 55,95 €

Variantti : 15 ml
Tuotetiedot

NIOD Copper Amino Isolate Serum 2:1

NIOD Copper Amino Isolate Serum 2:1 on uuden sukupuolven kasvoseerumi, joka kohdistaa tehonsa ikääntymisen merkkeihin kuten juonteisiin, ihon kimmoisuuden häiviämiseen ja sameuteen. Kasvoseerumi ei vain häivytä ikääntymisen merkkejä, vaan tukee ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia: tämä palvelee ihonhoitoa ja ihon terveyttä pitkällä tähtäimellä.

NIOD Copper Amino Isolate Serum 2:1 sisältää 2% puhdasta GHK-peptidiä, johon on yhdistetty kupari-ioneja. Tämä yhdistelmä muodostaa GHK-Cu-kuparipeptidejä, jotka tukevat ihon omaa korjausprosessia. GHK-peptidi sellaisenaan on kollageenintuotantoa tehostava ainesosa. Kasvoseerumiin on lisätty myös kollageenintuotantoa tukevia ainesosia, kuten tripeptidejä, tetrapeptidejä ja trifluoroasetyyli tripeptidejä. Kasvoseerumin pohja muodostuu kasviperäisestä glykogeenistä, imeytymistä edistävästä nonapeptidistä ja kosteutta iholle sitovasta hyaluronihaposta.

  • Kasvoseerumi ikääntymisen ensimmäisiin merkkeihin
  • Ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevä ja ihon hyvinvointia tukeva vaikutus
  • pH 4.6-5.6
  • Alkoholiton, öljytön ja silikoniton koostumus
  • Vegaaninen koostumus
  • Cruelty Free -merkitty

Käyttö

Kasvoseerumia suositellaan käytettäväksi NIOD-ihonhoitorutiinin perustuotteena. Levitä kasvoseerumia iholle heti puhdistuksen jälkeen. Mikäli käytät Multi-Molecular Hyaluronic Complex -hyaluronihapposeerumia, suositellaan Copper Amino Isolate Serum 2:1 -seerumin käyttöä ennen sitä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Phenoxyethanol,Caprylyl Glycol,Ethylhexylglycerin,Pentylene Glycol,Ethoxydiglycol,Acetyl Tetrapeptide-2,Dextran,Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate,Tripeptide-1,Dimethyl Isosorbide,Copper Gluconate,Isoceteth-20,Propanediol,Glycogen,TRIPEPTIDE-29,Sodium Hyaluronate Crosspolymer,Trifluoroacetyl Tripeptide-2,Myristoyl Nonapeptide-3,ACTIVATOR- Aqua (Water),Chlorphenesin. COPPER CONCENTRATE - Aqua (Water),Chlorphenesin. Note: The Activator contains 2% pure GHK (Tripeptide-1). The Serum bottle,before mixing,contains Copper Gluconate. Once mixed,1% GHK is left in free form,while 1% binds to the Copper Gluconate to form 1% Copper Tripeptide-1 (known as GHK-Cu or Copper Peptides). The "2:1" reference in the name of this product reflects the 2-to-1 ratio of GHK to GHK-Cu.

Katso lisää vastaavia kuin Copper Amino Isolate Serum 2:1

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut