Rodial
Rodial Glamoxy Snake Serum

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Rodial on vienyt ihonhoidon jälleen uudelle tasolle käärmeseerumin voimin!

Rodial Glamoxy Snake Serum sisältää syake-neuropeptidiä, joka imitoi käärmeenmyrkyn vaikutusta. Tämä täysin turvallinen ainesosa kohottaa kasvoja välittömästi, täytelöittää ihoa häivyttäen siltä ryppyjä ja silottaa lihasten käytöstä johtuvia juonteita. Samalla iho saa kiinteyttä ja suojaa muun muassa granaattiomenan tanniiniuutteen ansiosta.

Koko: 25 ml

Käyttö

Levitä seerumia puhtaalle kasvojen iholle aamuisin ja/tai iltaisin ennen kosteusvoidetta.

Lue artikkeli: Rodial Glamoxy Snake Serum in Daily Mail

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Aqua (Water),Glycerin,Dimethicone,Cyclopentasiloxane,Parfum (Fragrance),Phenoxyethanol,Propylene Glycol,Linalool,Sodium Hyaluronate,Limonene,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Farnesol,Alcohol,Geraniol,Triethanolamine,Phospholipids,Ammonium Acryloyldimethyl Taurate/VP Copolymer,Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate,Polysilicone-11,Punica Granatum (Pomegranate) Extract,Perfluorohexane,Perfluoroperhydrophenanthrene,Perfluorodecalin

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.