First Aid Beauty
First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy on kolmivaikutteinen silmänympärysvoide, jonka välittömästi vaikuttava koostumus kirkastaa ja silottaa silmänympärysihoa samalla kun se auttaa vähentämään sen turvotusta. Erityisesti tummille silmänalusille sopiva tuote sisältää valoa heijastavia, kuulaita sävypigmenttejä, jotka saavat aikaan vaikutelman nuorekkaammasta ihosta.

Hoitava silmänympärysvoide sisältää lisäksi retinyylipalmitaattia ja GABA-aktiiviainetta, jotka tukevat ihon luonnollista kollageenintuotantoa ja auttavat häivyttämään näkyviä juonteita ja ryppyjä. Lakritsijuuri, kofeiini ja punaleväuute hoitavat ja ravitsevat ihoa vähentäen silmänalusten tummuutta ja turvotusta.

Tuotteen pitkäjaksoinen käyttö auttaa merkittävästi häivyttämään silmänalusten turvotusta, tummuutta ja juonteita. Pakkauksen ruostumattomasta teräksestä valmistettu applikaattori jäljittelee pikkurillin muotoa tuoden iholle mikrostimulointia samalla kun se levittää tuotteen.

  • Valoa heijastava, sävytetty koostumus
  • Häivyttää silmänalusten turvotusta, tummuutta ja juonteita
  • Sopii myös herkälle iholle
  • Ei sisällä parabeeneja

Koko: 10 ml

Käyttö

Purista tuubia annostellaksesi tuotetta sen applikaattoriin. Taputtele tuotetta applikaattorilla silmän sisänurkasta ulkonurkkaa kohti. Hiero tuote iholle applikaattorin avulla pyöriviä liikkeitä käyttäen. Levitä tuotetta kulmaluulle kirkastaaksesi katsetta välittömästi.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.