The Ordinary
Skin Care Trio

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
Arvo 36,35 € 36,35 €
Value pack
Arvo 36,35 € 36,35 €
Variantti : Mature Skin
Paketin tuotteet
Tuotetiedot

The Ordinary on tunnettu tehokkaita aktiiviaineita sisältävistä tuotteistaan. Tämä tuotesetti sisältää kolme erityisesti ikääntyvän ihon hoitoon sopivaa tuotetta, jotka auttavat lisäämään ja ylläpitämään ihon nuorekkuutta.

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion -tehohoito yhdistää kaksi uuden sukupolven retinoidia ihon ikääntymisen merkkejä tehokkaasti hoitavassa koostumuksessaan. 2% pitoisuus Granactive Retinoid -aktiiviainetta hoitaa ikääntyvää ihoa retinolia, retinyylipalmitaattia ja muita reseptivapaita johdannaisia kattavammin. Edistyksellinen Granactive Retinoid on retinoidin uudenaikainen, reseptivapaa muoto. Puhtaan retinolin kapseloitu muoto puolestaan mahdollistaa sen kulkeutumisen iholle ja tukee Granactive Retinoid -aktiiviaineen vaikutusta. Molemmat aktiiviaineet hoitavat ihoa ilman retinolille tyypillistä ihoärsytystä.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 -seerumi sisältää kolmea erikokoista hyaluronihappomolekyyliä, jotka yhdessä uuden sukupolven hyaluronihappopolymeerin kanssa kosteuttavat ihoa sekä ihon pinnalta että syvävaikutteisesti. Ihosta tulee kosteutettu ja se näyttää täyteläiseltä ilman, että syvemmällä oleva kosteus vain nousisi ihon pinnalle. Seerumi sisältää lisäksi B5-vitamiinia, joka myös auttaa lisäämään ihon pinnan kosteutta.

The Ordinary Caffein Solution 5% + EGCG on silmänympärysten hoitoon kehitetty seerumi, joka auttaa häivyttämään turvotusta ja tummuutta. Silmänympärysseerumin kevyt koostumus sisältää runsaan pitoisuuden kofeiinia sekä vihreän teen lehdistä saatavaa, laadukasta Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) -aktiiviainetta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että molempien ainesosien käyttö iholla voi vähentää silmänympärysten rakenteellisista syistä johtumatonta turvotusta ja tummuutta.

Setti sisältää:

1 x The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion
1 x The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5
1 x The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Käyttö

Levitä kasvojen iholle iltaisin The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion -retinoliemulsiota. Aloita tuotteen käyttö käyttämällä sitä vain kaksi kertaa viikossa ja lisää käyttökertoja ihon tottuessa tuotteeseen välttääksesi ihon ärtymistä ja hilseilyä. Jos ihosi reagoi tuotteeseen ärtymällä ja hilseilemällä, pidä muutama päivä taukoa tuotteesta. Käytä muina iltoina ja aamuisin The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 -hyaluronihapposeerumia. Levitä retinoliemulsion ja hyaluronihapposeerumin päälle aina ihotyypillesi sopivaa kosteusvoidetta. Älä käytä retinoliemulsiota yhtä aikaa AHA-happoja sisältävien tai muiden ihoa kuorivien tuotteiden kanssa.

Käytä The Ordinary Caffein Solution 5% + EGCG -seerumia puhtaalla silmänympärysiholla aamuin illoin. Jos silmänympärysihosi on kuiva, voit käyttää seerumin päällä voidetta.

Tuotenumero: C54858-54870-54882

Katso lisää vastaavia kuin Skin Care Trio

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.