Beauté Pacifique
Vitamin A Anti-Wrinkle Creme

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

Beauté Pacifique Vitamin A Anti-Wrinkle Creme

Beauté Pacifique Vitamin A Anti-Wrinkle Creme -voide hoitaa ihoa, jonka kollageenintuotanto on vähentynyt auringon ja ikääntymisen seurauksena. Tuote vahvistaa ohutta, ikääntyvää ihoa antioksidanttisesti toimivien A- ja E-vitamiinien sekä skvalaanin avulla. Dermatologisesti testattu voide vähentää pienten ryppyjen ja juonteiden näkyvyyttä, parantaa ihon kimmoisuutta sekä kosteuttaa ja pehmentää ihoa.

  • Ikääntyvälle iholle

Käyttö

Levitä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Ensimmäisen viikon ajan käytä vain joka toinen ilta, jotta ihosi ehtii tottua runsaaseen A-vitamiinipitoisuuteen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Käyttö

Levitä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Ensimmäisen viikon ajan käytä vain joka toinen ilta, jotta ihosi ehtii tottua runsaaseen A-vitamiinipitoisuuteen.

Ainesosat

Glycerin,Tetrasodium EDTA,BHT,Phenoxyethanol,Stearic Acid,Glyceryl Stearate,PEG-100 Stearate,Tocopherol,Squalane,Ethylhexylglycerin,Tocopheryl Acetate,Cetearyl Alcohol,PEG-20 Stearate,Lanolin,Behenyl Alcohol,Retinyl Acetate,Parfum/Fragrance,Diethylhexyl Succinate,Retinyl Palmiate,Aqua/Water,Ethylhexyl Methoxicinnamate,Persea Gratissima / Avocado Oil,Arachis Hypogaea/Peanut Oil

Katso lisää vastaavia kuin Vitamin A Anti-Wrinkle Creme

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut