Doll Face
Pretty Puff

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 2,10 €

8,40 € 10,50 €

Säästät 2,10 €

8,40 € 10,50 €

Variantti : Bamboo Charcoal Clarifying Sponge
Tuotetiedot

Luonnon oma ihonpuhdistuksen apuväline! Musta Doll Face Pretty Puff Bamboo Charcoal Clarifying Sponge -konjac-sieni puhdista kasvojen ihon samalla kun se kuorii sen pinnalta kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti. Konjac-sieni auttaa tekemään kasvojen ihosta puhtaan, raikkaan ja heleän sekä miellyttävän pehmeän.

Pehmeän konjac-sienen sisältämä mineraalipitoinen bambuhiili auttaa syväpuhdistamaan ihohuosista niihin kertyneen epäpuhtaudet ja bakteerit.

Konjac-sieni on valmistettu konjac-kasvin juuren kuidusta ja se on 100% luonnonmukainen. Konjac-juuri sisältää iholle hyvää tekeviä vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja.

  • Rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle

  • Syväpuhdistaa ihon

  • Kuorii ihoa hellästi

  • Sisältää bambuhiiltä

  • Ei sisällä säilöntäaineita

Koko: 1 kpl

Käyttö

Kastele sieni saadaksesi sen pehmenemään ja laajenemaan. Hiero kasvojen ja kaulan ihoa hellin, pyörivin liikkein keskittyen erityisesti ongelma-alueisiin. Saat parhaan vaikutuksen, kun käytät konjac-sientä yhdessä valitsemasi Doll Face -ihonpuhdistustuotteen kanssa. Huuhtele sieni käytön jälkeen ja anna sen kuivua ilmavasti. Sieni kovettuu ja kutistuu kuivuessaan, mutta pehmenee ja laajenee jälleen kastuessaan.

Ainesosat

Katso lisää vastaavia kuin Pretty Puff

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.