Doll Face
Pretty Puff

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 2,10 €

8,40 € 10,50 €

Säästät 2,10 €

8,40 € 10,50 €

Variantti : Green Tea Konjac Cleansing Sponge
Tuotetiedot

Luonnon oma ihonpuhdistuksen apuväline! Vihreä Doll Face Pretty Puff Green Tea Konjac Cleansing Sponge -konjac-sieni puhdista kasvojen ihon samalla kun se kuorii sen pinnalta kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti. Konjac-sieni auttaa tekemään kasvojen ihosta puhtaan, raikkaan ja heleän sekä miellyttävän pehmeän.

Konjac-sienen sisältämä antioksidanttinen vihreä tee auttaa tuomaan iholle suojaa vapaiden radikaalien aikaansaamilta vauroilta. Samalla se kosteuttaa ihoa ja auttaa ehkäisemään tulehduksia.

Konjac-sieni on valmistettu konjac-kasvin juuren kuidusta ja se on 100% luonnonmukainen. Konjac-juuri sisältää iholle hyvää tekeviä vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja.

  • Kaikille ihotyypeille

  • Syväpuhdistaa ihon

  • Kuorii ihoa hellästi

  • Sisältää vihreää teetä

  • Ei sisällä säilöntäaineita

Koko: 1 kpl

Käyttö

Kastele sieni saadaksesi sen pehmenemään ja laajenemaan. Hiero kasvojen ja kaulan ihoa hellin, pyörivin liikkein keskittyen erityisesti ongelma-alueisiin. Saat parhaan vaikutuksen, kun käytät konjac-sientä yhdessä valitsemasi Doll Face -ihonpuhdistustuotteen kanssa. Huuhtele sieni käytön jälkeen ja anna sen kuivua ilmavasti. Sieni kovettuu ja kutistuu kuivuessaan, mutta pehmenee ja laajenee jälleen kastuessaan.

Ainesosat

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut