Doll Face
Pretty Puff

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
10,50 €
10,50 €
Variantti : Rose Konjac Cleansing Sponge
Tuotetiedot

Luonnon oma ihonpuhdistuksen apuväline! Vaaleanpunainen Doll Face Pretty Puff Rose Konjac Cleansing Sponge -konjac-sieni puhdista kasvojen ihon samalla kun se kuorii sen pinnalta kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti. Konjac-sieni auttaa tekemään kasvojen ihosta puhtaan, raikkaan ja heleän sekä miellyttävän pehmeän.

Konjac-sienen sisältämä ruusu auttaa rauhoittamaan kuivaa ja ärtynyttä ihoa. Samalla se tukee ihon tehokasta kosteutusta ja auttaa ihoa ylläpitämään kiinteyttään. Ihon nuorekkuutta ylläpitävä ruusu sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka tuo iholle antioksidanttista suojaa.

Konjac-sieni on valmistettu konjac-kasvin juuren kuidusta ja se on 100% luonnonmukainen. Konjac-juuri sisältää iholle hyvää tekeviä vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja.

  • Kaikille ihotyypeille

  • Syväpuhdistaa ihon

  • Kuorii ihoa hellästi

  • Sisältää ruusua

  • Ei sisällä säilöntäaineita

Koko: 1 kpl

Käyttö

Kastele sieni saadaksesi sen pehmenemään ja laajenemaan. Hiero kasvojen ja kaulan ihoa hellin, pyörivin liikkein keskittyen erityisesti ongelma-alueisiin. Saat parhaan vaikutuksen, kun käytät konjac-sientä yhdessä valitsemasi Doll Face -ihonpuhdistustuotteen kanssa. Huuhtele sieni käytön jälkeen ja anna sen kuivua ilmavasti. Sieni kovettuu ja kutistuu kuivuessaan, mutta pehmenee ja laajenee jälleen kastuessaan.

Ainesosat

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut