Foreo
BEAR™ 2 Evergreen

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
436,50 €
436,50 €
Variantti : Green
Tuotetiedot

BEAR™ 2 :n toiminta perustuu mikrovirtaan, joka kiinteyttää kasvojen lihaksia ja tekee ihosta kiinteämmän sekä samalla vähentää ryppyjä ja hienoja juonteita. Mikrovirtaimpulssit kiristävät ihoa ja kiinteyttävät kasvojen lihaksia, T-Sonic™-sykäykset puolestaan auttavat lihaksia rentoutumaan ja lisäävät verenkiertoa. BEAR™ 2 on FDA:n hyväksymä mikrovirtalaite, jossa on Anti-shock-järjestelmä ja neljä eri tyyppistä mikrovirtaa.

BEAR™ 2:n käytön yhteydessä on käytettävä vesipohjaista seerumia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme FOREO SUPERCHARGED™ Serum 2.0:n käyttöä, joka on erityisesti kehitetty käytettäväksi mikrovirtalaitteiden kanssa. Käytä päivittäin kahden minuutin ajan parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Käyttöohje:

1. Yhdistä BEAR™-laitteesi FOREO for you -sovellukseen Bluetooth-yhteyden avulla.

2. Varmista, että sekä ihosi että BEAR™-laitteesi ovat puhtaita ja kuivia. Levitä sitten FOREO SUPERCHARGED™ -seerumia tasaisesti kaikille alueille, jonka aiot käsitellä. Jätä ohut, naamionkaltainen kerros ihollesi.

3. Paina painiketta käynnistääksesi BEAR™. Painikkeen alla olevat pienet laput osoittavat varsinaisen virran tehon. Säädä tehoa painamalla painiketta uudelleen, kerran jokaista eri tehotasoa varten. Kaksoispainalluksella sammutat T-Sonic™-sykäykset. Pääset ohjattuihin hoitovideoihin ja lisäasetuksiin FOREO-sovelluksesta.

4. Pidä molempia metallipalloja kasvoja vasten ja kuljeta laitetta ulos- ja ylöspäin kasvoilla ja kaulalla. Molempien pallojen täytyy olla kosketuksissa ihoon koko ajan.

5. Kun hoito on päättynyt, sulje laite pitämällä painiketta alaspainettuna kolmen sekunnin ajan. Levitä tarvittaessa haluamasi ihonhoitotuotteet kasvoillesi hoidon jälkeen

Tuotenumero: 188392

Katso lisää vastaavia kuin BEAR™ 2 Evergreen

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.