Foreo
IRIS 2 Eye Massager

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
198,95 €
198,95 €
Variantti : Mint
Tuotetiedot

IRIS 2:n ainutlaatuinen muotoilu kanavoi vaihtelevaa T-Sonic™-tekniikkaa vähentämään näkyviä ikääntymisen merkkejä ja väsymystä silmien ympärillä. IRIS 2 torjuu hellävaraisesti näkyviä ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä tehden silmänympärysihosta pehmeämmän, raikkaamman ja nuorekkaamman. Tämä virkistävä rutiini helpottaa silmänympärysvoiteiden ja seerumien imeytymistä ihoon ja vähentää samalla turvonneita silmiä, tummia silmänalusia ja hienoja juonteita ja tekee rypyistä vähemmän näkyviä. Vieläkin rentouttavamman hoidon mahdollistamiseksi IRIS 2:ta on parannettu nyt hiljaisemmalla hoidolla. IRIS 2 -laitetta voidaan käyttää jopa 150 kertaa ennen kuin se on ladattava siihen kuuluvalla USB-laturilla.

Ennen kuin alat käyttää IRIS 2 -laitetta, sinun on avattava tuotteen lukitus. Avaa lukitus pitämällä + ja - painikkeita samanaikaisesti painettuina 3 sekunnin ajan. Laitteen alapuolelle syttyy valo, kun tuotteen lukitus on avattu. Jos haluat lukita tuotteesi matkustamista tai vastaavaa varten, noudata samoja vaiheita.

Tuotenumero: 111053
Annostus ja käyttö

Toimi näin:

Koko rutiini kestää 1 minuutin (30 sekuntia silmää kohti), ja sitä voidaan käyttää kahdesti päivässä. Levitä silmänympärysvoidetta/seerumia ja hiero se sitten IRISillä. Käynnistä laite painamalla keskipainiketta kerran. Säädä sitten voimakkuutta + ja - -painikkeilla.

Katso lisää vastaavia kuin IRIS 2 Eye Massager

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.