Foreo
Picture Perfect LUNA 3 + Serum Serum Serum

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti :
Tuotetiedot

Upea FOREO-lahjapakkaus tehokkaan ja vaikuttavan ihonhoidon ystäville. Lahjapakkaus sisältää huipputuotteet jokaisen ihon hyvinvointiin ja sen luonnollisten mekanismien tukemiseen.

FOREO LUNA 3 for Normal Skin -ihonpuhdistuslaite on ihonhoidon mullistus kauniissa paketissa. Kasvoharjan 25% aiempaa pehmeämmät silikoniharjakset poistavat iholta hellävaraisesti lian ja epäpuhtaudet. Yhdistettynä T-Sonic-värähtelyteknologiaan ihonpuhdistus on entistä tehokkaampaa ja ihon hyvinvointia edistävämpää. Älykäs ihonhoitolaite on yhdistettävissä FOREO App -puhelinsovellukseen, joka tekee ihonhoidosta elämyksellistä ja tehokasta.

FOREO Serum Serum Serum -kasvoseerumi hyödyntää tehokasta mikrokapselointia, joka auttaa kuljettamaan ja imeyttämään aktiiviaineet iholle optimaalisesti. Kasvojen heleyttä ja täyteläisyyttä korostava seerumi sisältää kahta ihoa kosteuttavaa ainesosaa: skvalaania ja hyaluronihappoa. Nämä aineosat yhdessä edistyksellisen mikrokapselointiteknologian kanssa tekevät kasvoseerumista ihoa elvyttävän ja hoitavan.

Pakkaus sisältää:
FOREO LUNA 3 -kasvoharja
FOREO Serum Serum Serum -kasvoseerumi

Tuotenumero: 82642

Katso lisää vastaavia kuin Picture Perfect LUNA 3 + Serum Serum Serum

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.