Foreo
Luna 3 Holiday Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Upea FOREO-lahjapakkaus tehokkaan ja vaikuttavan ihonhoidon ystäville. Lahjapakkaus sisältää huipputuotteet jokaisen ihon hyvinvointiin ja sen luonnollisten mekanismien tukemiseen.

FOREO LUNA 3 for Normal Skin -ihonpuhdistuslaite on ihonhoidon mullistus kauniissa paketissa. Kasvoharjan 25% aiempaa pehmeämmät silikoniharjakset poistavat iholta hellävaraisesti lian ja epäpuhtaudet. Yhdistettynä T-Sonic-värähtelyteknologiaan ihonpuhdistus on entistä tehokkaampaa ja ihon hyvinvointia edistävämpää. Älykäs ihonhoitolaite on yhdistettävissä FOREO App -puhelinsovellukseen, joka tekee ihonhoidosta elämyksellistä ja tehokasta.

FOREO Serum Serum Serum -kasvoseerumi hyödyntää tehokasta mikrokapselointia, joka auttaa kuljettamaan ja imeyttämään aktiiviaineet iholle optimaalisesti. Kasvojen heleyttä ja täyteläisyyttä korostava seerumi sisältää kahta ihoa kosteuttavaa ainesosaa: skvalaania ja hyaluronihappoa. Nämä aineosat yhdessä edistyksellisen mikrokapselointiteknologian kanssa tekevät kasvoseerumista ihoa elvyttävän ja hoitavan.

Pakkaus sisältää:
FOREO LUNA 3 -kasvoharja
FOREO Serum Serum Serum -kasvoseerumi

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.