Konjac Sponge
Premium Facial Puff with French Green Clay

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tuotetiedot

Konjac Sponge Premium Facial Puff with French Green Clay on konjac-kasvin juuresta valmistettu ihonpuhdistussieni, joka puhdistaa kasvojen ihon hellävaraisen tehokkaasti. Sieni sisältää ranskalaista vihreää savea, jota on käytetty jo pitkään ihoa puhdistavissa tuotteissa ja ylellisissä hoitoloissa. Sienen sisältämät mikromolekyylit imevät iholta öljyä, epäpuhtauksia ja bakteereja samalla kun sieni puhdistaa ihohuokosia.

Vedessä pehmenevä huokoinen sieni hieroo ihoa hellävaraisesti stimuloiden ihon pintaverenkiertoa ja uusien ihosolujen muodostumista. Ihosta tulee puhtaan, raikkaan ja pehmeän tuntuinen.

  • Normaalista sekaiholle tai rasvoittuvalle T-alueelle

  • Ympäristöystävällinen: Valmistettu 100-prosenttisesti luonnonmukaisesta kuidusta

Käyttö

Kastele sieni lämpimällä vedellä ennen sen käyttöä tehdäksesi siitä pehmeän. Käytä sientä yhdessä puhdistustuotteen kanssa tai yksinään. Hiero sienellä kasvojen ihoa hellävaraisesti puhdistaaksesi ihon. Pese sieni käytön jälkeen ja anna sen kuivua luonnollisesti. Sieni kovettuu kuivuessaan, mutta pehmenee jälleen kun sen kastelee vedellä.

Sieni kestää useamman kuukauden käyttöä, mutta se tulisi korvata uudella sen alkaessa murentua. Sienen käyttöikä pitenee hyvällä huolenpidolla.

Katso lisää vastaavia kuin Premium Facial Puff with French Green Clay

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.