Sense Of Beauty
Gua Sha & Argan Oil

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
Arvo 43,00 € 38,70 €
Aiempi hinta 38,70 €
Value pack
Arvo 43,00 € 38,70 €
Aiempi hinta 38,70 €
Paketin tuotteet
Sense Of Beauty
1 st
Tuotetiedot

Nosta ihonhoitorutiinisi uudelle tasolle ja hemmotella itseäsi Gua Sha -kivellä! Gua Sha on upea työkalu kasvojen hierontaan, jota on kehitetty ja käytetty perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä vuosisatojen ajan.
Se on valmistettu luonnollisista jalokivistä ja suunniteltu sopimaan kasvojen ja kaulan eri muotoihin. Gua Sha kohottaa ja tasoittaa ihoa parantaen samalla ihon luonnollista hehkua. 
Käytä 1-2 kertaa viikossa, yleensä yhdessä ihorullan kanssa. 
100 % luonnollista ruusukvartsia

 

Loelle Argan Oil Hiukset & Body Oil on 100 % luomu ja kylmäpuristettu arganöljy. Arganöljyllä on kosteuttava ja ihoa pehmentävä vaikutus. Öljyssä on runsaasti E-vitamiinia ja voi ehkäistä arpeutumista ja ärtynyttä ihoa. Se on mieto ja sopii useimmille ihotyypeille; erityisesti kuivalle, kypsälle ja vaurioituneelle iholle. Päivittäisen käytön on osoitettu parantavan ihon kosteutta vahvistamalla suojaustoimintoa. Öljy imeytyy nopeasti ihoon.

Tuotenumero: C95880-82793

Katso lisää vastaavia kuin Gua Sha & Argan Oil

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.