Swiss Clinic
Face - Microneedling Home Treatment

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille

Säästät 23,30 €

93,20 € 116,50 €

Säästät 23,30 €

93,20 € 116,50 €

Valinta :
Tuotetiedot

Swiss Clinic Face - Microneedling Home Treatment

Swiss Clinic Face Microneedling Home Treatment -mikroneulaussetti sisältää kaksi tuotetta, joiden avulla kasvojen mikroneulaus kotioloissa on helppoa ja vaivatonta.

Swiss Clinic Refill 0,5 mm Face -mikroneulausrulla on kasvojen ihon käsittelyyn tarkoitettu, anti-age-vaikutteinen hoito. Kasvojen syviin juonteisiin ja aknearpiin tehonsa kohdistava mikroneulausrulla luo iholle tuhansia mikrokanavia, joiden välityksellä hoitotuotteiden aktiiviaineet imeytyvät iholle paremmin. Ihoa uudistava mikroneulausrulla auttaa tasoittamaan ihon tekstuuria, madaltamaan juonteita ja ennaltaehkäisemään ikääntymisestä syntyvää ihon veltostumista. Stimuloiva mikroneulausrulla tehostaa ihonhoitoa ja auttaa saavuttamaan nuorekkaamman ihon.

Swiss Clinic Reviving Face Serum -kasvoseerumi sisältää korkean pitoisuuden hyaluronihappoa ja peptidiyhdisteitä. Yhdessä nämä ainesosat muodostavat Swiss Clinicin kehittämän PENTA Technology -ihonhoitolinjan. Viiden erilaisen hyaluronihapon yhdistelmä toimii iholle tehokkaasti kosteutta sitovana aineena ja viisi erilaista peptidiyhdistettä puolestaan palauttavat iholle sen täyteläisyyden ja joustavuuden.

  • Mikroneulaussetti kasvoille
  • Anti-age-vaikutteinen hoito
  • Sisältää 0,5 mm mikroneulausrullan ja kasvoseerumin

Käyttö

Puhdista käsiteltävä ihoalue hyvin ennen käyttöä. Varmista, että myös mikroneulausrulla on puhdistettu hyvin. Suosittelemme käyttämään puhdistukseen Swiss Clinic Sanitizing Spray -suihketta.

Liikuta mikroneulausrullaa iholla edestakaisin vedoin. Rullaa noin 10 kertaa eri suuntiin kohdistuvin vedoin. Yhden käsittelykerran tulisi kestää noin 5 minuuttia. Levitä iholle Swiss Clinic Reviving Face Serum -hoitoseerumia mikroneulauksen lopuksi saadaksesi parhaan hoitotuloksen.

Puhdista mikroneulausrulla Swiss Clinic Sanitizing Spray -suihkeella tai jollakin toisella antiseptisella suihkeella.

Käytä mikroneulausrullaa ensimmäisen viikon ajan päivittäin ja pidä sen jälkeen viikon tauko. Käytä laitetta jälleen päivittäin kolmannella viikolla. Vuorottele käyttöviikkojen ja taukoviikkojen välillä kunnes olet saanut haluamasi hoitotuloksen.

Huomioitavaa

Mikroneulausrulla on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Jos iholla on avohaavoja ei mikroneulausta tule käyttää. Vältä mikroneulausrullan käyttöä sekä ole varovainen, jos olet allerginen tai yliherkkä metallille ja/tai nikkelille. Vältä ärsytysreaktion aiheuttavaa kosmetiikkaa, jos käytät mikroneulausrullaa ihollasi.

Katso lisää vastaavia kuin Face - Microneedling Home Treatment

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.