Swiss Clinic
Skin Roller

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
50,90 € * Suos. hinta 58,95 €
50,90 € * Suos. hinta 58,95 €
Variantti : 0,5 mm
Tuotetiedot

Maksimoi ihonhoitosi mikroneulauksella ja näkyvät tulokset nopeasti vaarantamatta ihon täyteläisyyttä. Stimuloi ihon uusiutumisprosessia, tekee ihosta sileämmän ja parantaa muiden tuotteidesi imeytymistä.
Vaihdettava neulanpää (0,5 mm) sopii kaikille ihotyypeille. Voit vaihtaa neulanpään helposti, kun koko hoito on suoritettu. 2 kuukautta on kulunut ja haluat aloittaa uuden hoitojakson.

SOVELTUVA: KAIKILLE IHOTYYPILLE / MATTA & amp; LYSTERLÖS HY / OÖRTIDA ÅLDRAD HY

Neulat on valmistettu japanilaisesta kirurgisesta teräksestä, jossa kaikki on seostettu sterlinghopealla.
Kahva ä on valettu sinkistä, mikä johtaa optimaalisessa tasapainossa.

Vaihdettava neulanpää (0,5 mm), sopii kaikille ihotyypeille. Voit vaihtaa neulanpään helposti, kun koko hoito on suoritettu. 2 kuukautta on ohi ja haluat aloittaa uuden hoitojakson.

Käytä puhdistettua Skin Rolleria valitse puhdistetut kasvot kerran päivässä, 3-5 päivän ajan. Viimeistele jokainen hoito seerumilla ja kosteusvoiteella. Anna ihon sitten levätä 3-5 päivää. Toista tämä sykli 2 kuukauden ajan ja anna ihon levätä 1 kuukauden ajan.

Tuotenumero: 89496

Katso lisää vastaavia kuin Skin Roller

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut