Dermalogica
Skin Care Trio

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
174,95 €
174,95 €
Variantti : Normal/Dry Skin
Paketin tuotteet
Dermalogica
250 ml
Dermalogica
30 ml
Tuotetiedot

Täydellinen "ensimmäinen ihonhoitopaketti" sinulle, jolla on normaali tai kuiva iho. Tämä paketti sisältää puhdistuksen, seerumin ja yhdistetyn päivä-/yövoiteen.

• Special Cleansing Gel - Saippuaton puhdistusgeeli, joka puhdistaa tehokkaasti häiritsemättä ihon luonnollista kosteustasapainoa. Sitruunamelissa ja laventeli rauhoittavat ihoa, suopapuu poistaa hellävaraisesti lian ja epäpuhtaudet.

• Skin Hydrating Booster - Kosteuskyllästetty tehotippa, joka vähentää tehokkaasti ihon kuivuutta ja hienoja juonteita. Lisää kosteutta ihonhoitorutiiniisi sekoittamalla tuotetta kosteusvoiteeseen tai levittämällä suoraan iholle. Hyaluronihappo, pantenoli, glykolipidit ja leväuute syväkosteuttavat ihoa ja palauttavat ihon luonnollisen kosteustasapainon.

• Skin Smoothing Cream - Keskitäyteläinen kosteusvoide jokaiselle iholle. Sen ominaisuuksiin kuuluu aktiivinen HydraMesh -teknologia, joka tarjoaa iholle kosteutta 48 tunniksi sekä suojaa ympäristön stressitekijöitä vastaan. Hyaluronihappokompleksi yhdessä kosteuttavan aloen, rauhoittavan malvan, kurkun sekä arnikin kanssa lukitsee kosteutta ihon eri kerroksiin ja antaa pitkäkestoista kosteutta.

Käyttö

Special Cleansing Gel: PreCleanse -esipuhdistuksen jälkeen, vaahdota pieni määrä tuotetta kosteissa käsissä ja levitä kostealle kasvojen ja kaulan iholle. Hiero kevyesti kosteilla sormilla ylöspäinsuuntautuvin liikkein. Huuhtele pois lämpimällä vedellä. Jatka suihkauttamalla Multi-Active Toner -hoitosuihketta ja levittämällä ihollesi sopiva Dermalogica -kosteusvoide.

 

Skin Hydrating BoosterPurista pieni annos sormenpäille ja hiero kevyesti kasvoille ja kaulalle. Levitä päälle Dermalogica kosteusvoide. Tai sekoita tehoaine ihon kunnolle sopivaan Dermalogica kosteusvoiteeseen ja levitä sitten kasvoille ja kaulalle.

 

Skin Smoothing Cream: Levitä puhtaalle iholle hoitosuihkeen jälkeen kevyin ylöspäin suuntautuvin liikkein. Käytä aamuin illoin.

Katso lisää vastaavia kuin Skin Care Trio

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.