Lancôme
Lancôme Visionnaire Serum Routine Set

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Lancôme Visionnaire Serum Routine Set -tuotepakkaus sisältää neljä toisiaan täydentävää Lancôme-ihonhoitotuotetta.

Lancôme Visionnaire + Advanced Skin Corrector Serum auttaa tekemään ihosta kauniimman näköisen välittömästi. Ainutlaatuista LR 2412 -molekyyliä sisältävä seerumi häivyttää kasvoilta juonteita ja laajentuneita ihohuokosia saaden ihon vaikuttamaan tasaisemmalta.

Lancôme Advanced Génifique Youth Activating Concentrate on ihoa vahvistava ja sen nuorekkuutta aktivoiva tiiviste, joka vaikuttaa kymmeneen Lancôme-tutkijoiden havaitsemaan ja mitattavissa olevaan nuorekkaan ihon tunnusmerkkiin. Aamuin illoin käytettävä tiiviste aktivoi ja vahvistaa kaikkia näitä auttaen ylläpitämään ihon nuorekasta hehkua.

Lancôme Visionnaire Yeux Eye Balm auttaa pyyhkimään silmänympärysiholta turvotuksen ja muut väsymyksen merkit. Tuotteen raikas ja kosteuttava balsamikoostumus hyödyntää HydraBLUR™-teknologiaa, joka häivyttää silmänympärysten juonteita ja silmäpusseja välittömästi. Neljässä viikossa myös tummat silmänaluset vakuttavat häivyttyneen ja silmänympärysalueen ulkonäkö vaikuttaa parantuneen.

Lancôme Visionnaire Nuit Advanced Multi-Correcting Gel-In-Oil -yövoide auttaa kaunistamaan ihoa yöaikaan. Tuotteen ainutlaatuinen koostumus sisältää mikrokokoisia öljypisaroita, jotka on sekoitettu raikkaaseen geeliin. Kevyt yövoide sulaa kasvojen iholle tuoden sille ravitsevia ja ihoa täytelöittäviä ainesosia.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.