L'Oréal Paris
L'Oréal Paris Cleansing Duo Sensitive Skin

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
14,69 €
14,69 €
Variantti : Sensitive/Dry 400 ml, Cleansing Gel Dry/Sensitive 150 ml
Tuotetiedot

L'Oréal Paris Cleansing Duo Sensitive Skin -tuotesetti sopii herkän ihon puhdistukseen. Hellävaraiset tuotteet puhdistavat kasvoilta meikin ja lian tehokkaasti ihoa ärsyttämättä.

  • L'Oréal Paris Micellar Cleansing Water Sensitive/Dry Skin on tehokas misellivesi, joka poistaa kasvoilta meikit, lian ja epäpuhtaudet hetkessä. Puhdistusveden nopeasti vaikuttava koostumus ei vaadi ihon turhaa hankausta, vaan meikki irtoaa iholta luonnollisen helposti. Miselliveden sisältämä glyseriini kosteuttaa ihoa ja jättää sen miellyttävän tuntuiseksi.

  • L'Oréal Paris Rare Flowers Cleansing Gel Dry/Sensitive on täydellinen puhdistustuote herkälle ja helposti ärtyvälle iholle. Tehokas geelimäinen puhdistusaine poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa. L'Oréal Paris Rare Flowers Cleansing Gel sisältää kahta äärimmäisen tarkasti valittua kukkauutetta, joilla on ihoa rauhoittavia ja hoitavia ominaisuuksia.

Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet:
1 x L'Oréal Paris Micellar Cleansing Water Sensitive/Dry Skin
1 x L'Oréal Paris Rare Flowers Cleansing Gel Dry/Sensitive

Katso lisää vastaavia kuin L'Oréal Paris Cleansing Duo Sensitive Skin

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.