Medik8
Calming Routine

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
Arvo 225,35 € 191,55 €
Aiempi hinta 191,55 €
Value pack
Arvo 225,35 € 191,55 €
Aiempi hinta 191,55 €
Variantti : Sensitive Skin
Tuotetiedot

Ihonhoitorutiini herkälle iholle! Rutiiniin kuuluu Calmwise Soothing Cleanser, mieto puhdistusvaahto, joka vähentää tehokkaasti punoitusta ainesosan teprenonin ansiosta. Teprenonilla on todistettu kliininen vaikutus, kun se stabiloi ihon telomeerejä, mikä edistää solujen eliniän pidentämistä. Täydellinen kuivalle, ärtyneelle iholle, jossa on punoitusta Ultimate Recovery Bio Cellulose Mask on syvävaikutteinen naamio, joka sisältää hyaluronihappoa ja leväyhdistelmää, joka kosteuttaa ja jäähdyttää ihoa tehokkaasti. Arkkinaamio sisältää sinkki-PCA:ta, joka on pyrrolidonikarboksyylihapolla rikastettu sinkin erikoismuoto. Tämä hybridi voide auttaa kosteuttamaan ihoa syvyyttä.

Även Calmwise-seerumi sisältää teprenonia ja vähentää aktiivisesti ihon punoitusta. Sillä on vahvistava vaikutus; Tehokas iho, joka leviää helposti. Lopeta rutiini Advanced Night Restorella, täyteläisellä ja palauttavalla yövoiteella, joka kosteuttaa ja ravitsee optimaalisesti. Ainutlaatuisten ainesosien sekoitus vähentää ryppyjä ja lisää kiinteyttä. Crämen tarjoavat pehmeämmän, kiinteämmän  ihoa ja sillä on kohottava vaikutus.

Tuotenumero: C88187-88188-88162-88186

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.