Origins
The Magic Of Ginzing

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Our Essentials To Boost Skin Energy & Radiance
Tuotetiedot

Neljä GinZing™-suosikkia – sisältää Energizing Gel Creamin ja Into the Glow Brightening Serumin – täydelliseen juhlakauden hehkuun.

NÄIN SE TOIMII
Refreshing Scrub Cleanser kuorii hellävaraisesti; Brightening Serum raikastaa ja elvyttää ihonpintaa; Energizing Gel Cream tarjoaa 72 tunnin kosteutuksen*, ympärivuorokautisen hehkun ja parannetun ihon suojakerroksen; ja Niasiiniamidia sisältävä Eye Cream vähentää turvotusta ja tummia silmänalusia jo pienellä määrällä.
*Kliininen testaus 32 naisella, jotka käyttivät tuotetta kerran.

SETTI SISÄLTÄÄ:
GinZing™ Refreshing Scrub Cleanser 30ml/ 1 fl. oz.
Tämä pehmeä kuorintavoide puhdistaa hellävaraisesti luonnonmukaisesti valmistetuilla Jojobarakeilla ja virkistää aisteja piristävällä eteeristen öljyjen sekoituksella. Iho on näkyvästi kirkkaampi ja aistit virkistyneet.

GinZing™ Into the Glow Brightening Serum 30ml/ 1 fl. oz. (Full Size)
Tämä monivaikutteinen seerumi kirkastaa sameaa ihoa kertalaukauksella. Siinä on C-vitamiinia sekä 5 % Retexturizing Complexia AHA/BHA:ta sisältäen ja Vihreää Kahvinsiemenuutetta. Tämä koostumus tasoittaa ihoa näkyvästi ja vähentää ihohuokosten ulkonäköä ajan mittaan.

GinZing™ Energizing Gel Cream with Caffeine + Niacinamide 50ml/ 1.7 fl. oz. (Full Size)
Paras päivittäiseen käyttöön sopiva kosteusvoiteemme, jossa on Niasiiniamidia. Voimistaa hehkua ja torjuu väsyneen näköistä ihoa. Tarjoaa paremman kosteussuojan ja hehkun koko päiväksi.

GinZing™ Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff 15ml/ .17 fl. oz.
Tässä päivitetyssä turvotusta vähentävässä voiteessa on nyt C-vitamiinia ja Niasiiniamidia, jotka auttavat näkyvästi vähentämään tummia silmänalusia - välittömästi ja ajan myötä - samalla kun se vähentää turvotusta, kirkastaa ja kosteuttaa.

Tuotenumero: 117946

Katso lisää vastaavia kuin The Magic Of Ginzing

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.