The Ordinary
The Ordinary Set Of Actives - Hyperpigmentation

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
33,95 €
33,95 €
Variantti : 30 ml, 30 ml, 30 ml
Paketin tuotteet
The Ordinary
30 ml
Tuotetiedot

The Ordinary Set Of Actives - Hyperpigmentation -setti sisältää kolme tehokkaasti vaikuttavaa The Ordinary -tuotetta, jotka auttavat häivyttämään iholta pigmenttiläiskiä ja tasoittamaan ihon sävyä.

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA -seerumi sisältää alfa-arbutiinia, joka auttaa häivyttämään iholta pigmenttiläiskiä. Tuotteessa on korkea aktiiviainepitoisuus, sillä tavallisesti arbutiinia käytetään puolet pienempänä pitoisuutena. Alfa-arbutiinin kuljettimena käytetään uuden sukupolven hyaluronihappoa, jonka ansiosta arbutiini pääsee kulkeutumaan iholle tehokkaammin. Tuotteessa käytetty alfa-arbutiini on vaikutuksiltaan paljon tehokkaampi kuin tavallinen arbutiini tai beta-arbutiini.

The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10% hyödyntää 10% puhdasta MAP-aktiiviainetta, jolla on perinteistä C-vitamiinia vastaavat ominaisuudet, mutta joiden lisäksi se kirkastaa ihoa muita C-vitamiinijohdannaisia tehokkaammin. Aktiiviaine on formuloitu kevyeen voidepohjaan.

The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% sisältää atselaiinihappoa, joka kirkastaa ihoa ja auttaa tasoittamaan ihon pintatekstuuria sekä häivyttämään epäpuhtauksien aikaansaamia jälkiä. Monivaikutteinen atselaiinihappo on myös tehokas antioksidantti ja sopii tukemaan ihon hyvinvointia kaikilla ihotyypeillä. Hoitotuotteen geelivoidekoostumus sisältää 10% laadukasta atselaiinihappoa.

Setti sisältää:

1 x The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10%
1 x The Ordinary Azelaic Suspension 10%
1 x The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA

Käyttö

Aamulla: Levitä puhdistetulle iholle muutama pisara The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA -seerumia ja käytä sen päälle The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10% -tuotetta. Suojaa iho auringolta.

Illalla: Levitä puhdistetulle iholle muutama pisara The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA -seerumia ja käytä sen päälle The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% -tuotetta.

Katso lisää vastaavia kuin The Ordinary Set Of Actives - Hyperpigmentation

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.