The Ordinary
The Ordinary Set of Actives - Starter Kit For All Skintypes

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
29,40 €
29,40 €
Variantti : 30 ml, 30 ml, 30 ml
Paketin tuotteet
Tuotetiedot

Oletko kiinnostunut tutustumaan suosittuihin The Ordinary -tuotteisiin, mutta et ole varma, mistä aloittaisit? Siinä tapauksessa The Ordinary Set of Actives - Starter Kit For All Skintypes -tuotesetti on täydellinen valinta. Setti sisältää kolme The Ordinary -tuotetta, joiden koostumukset sopivat useimmille ihotyypeille.

The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% kuorii ihoa hellävaraisesti kaikille ihotyypeille sopivan maitohapon (AHA) avulla. Maitohappo auttaa häivyttämään iholta hentoja juonteita, häivyttämään pigmenttiläiskiä ja tasoittamaan ihon sävyä. Samalla se myös tasoittaa ihon tekstuuria ja kirkastaa ihoa. Hellävaraista maitohappoa suositellaan usein erityisesti kuivalle iholle sen kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi, mutta se sopii loistavasti myös rasvoittuvalle iholle ehkäisemään epäpuhtauksien muodostumista.

The Ordinary Marine Hyaluronics -seerumi sopii täydellisesti kosteuttamaan ihoa ihotyypistä riippumatta. Päivittäiseen käyttöön sopivan seerumin vesimäisen ohut koostumus sisältää meriperäisiä aktiiviaineita, jotka sitovat iholle kosteutta hyaluronihapon tapaan, mutta tuntuvat iholla hyaluronihappoa kevyemmiltä.

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer on seerumimaisen kevyt meikinpohjustaja, joka auttaa parantamaan meikkivoiteen tasaista levittymistä ja ehkäisemään meikkivoiteen pigmenttien kasautumista. Kaikille ihotyypeille tarkoitettu meikinpohjustaja sopii erityisen hyvin käytettäväksi silmänympäryksillä ja kuivalla iholla. Meikinpohjustajan kevyt, öljytön koostumus auttaa myös ylläpitämään ihon pinnan kosteutta ja tekemään ihosta luonnollisen kuulaan näköisen.

Setti sisältää:

1 x The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2%
1 x The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer
1 x The Ordinary Marine Hyaluronics

Käyttö

Aamulla: Levitä kasvoille aamuisin muutama pisara The Ordinary Marine Hyaluronics seerumia ennen kosteusvoidetta. Levitä The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer -meikinpohjustajaa kasvoille kosteusvoiteen jälkeen ennen meikkivoidetta.

Illalla: Käytä The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% -kuorintanestettä iholla iltaisin ennen kosteusvoidetta. Nestettä ei huuhdota pois iholta. Voit aluksi laimentaa kuorintanestettä sekoittamalla sitä The Ordinary Marine Hyaluronics -seerumiin, jotta ihon sietokyky hapoille kasvaa. Vaihtoehtoisesti voit käyttää kuorintanestettä iholla vain muutamina iltoina viikossa vuorotellen The Ordinary Marine Hyaluronics -seerumin kanssa ja lisätä kuorintanesteen käyttökertoja ihon tottuessa tuotteeseen.

Katso lisää vastaavia kuin The Ordinary Set of Actives - Starter Kit For All Skintypes

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.