Yves Saint Laurent
Mascara + Touche Éclat Gift Set 2018

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tuotetiedot

Yves Saint Laurent Mascara + Touche Éclat Gift Set 2018

Yves Saint Laurent Mascara + Touche Éclat Gift Set -lahjapakkaus tuo hehkua katseeseen. Lahjapakkaus sisältää Yves Saint Laurentin suosituimman tuotteen, Touche Éclat -valokynän (sävy 02), Volume Effet Faux Cils -ripsivärin, meikinpoistoaineen ja hellävaraisen Top Secrets Natural Action Exfoliator -kasvokuorinnan.

Yves Saint Laurent Touche Éclat on maailman ensimmäinen valokynä, josta on tullut vuosien saatossa ikoninen klassikkotuote. Kynämäiseen muotoon pakatun tuotteen valoa heijastava koostumus häivyttää silmänalusien tummuutta ja korostaa kasvonpiirteitä. Valokynää voidaan käyttää myös silmämeikin pohjustukseen tai amorin kaarella luomaan illuusio täyteläisemmistä huulista. Valitsemalla omaa ihonsävyä tummemman sävyn voidaan tuotteen avulla myös muotoilla kasvoja niitä varjostamalla.

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils on klassikkoripsiväri, jonka uudistettu koostumus myös hoitaa ripsiä. Dramaattisen lopputuloksen tuova ripsiväri antaa ripsille intensiivisen sävyn ja runsasta tuuheutta korostaen katsetta välittömästi. Ripsiväriharjan nailonkuidut kietovat jokaisen ripsen pehmeään ripsivärimassaan B5-vitamiinin vahvistaessa ja suojatessa ripsiä.

Sisältää

Katso lisää vastaavia kuin Mascara + Touche Éclat Gift Set 2018

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut