100% Pure
Facial Cleanser, Jasmine Green Tea

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 177 ml
Tuotetiedot

100% Pure Facial Cleanser, Jasmine Green Tea

100% Pure Facial Cleanser, Jasmine Green Tea on hellävarainen kasvojenpuhdistustuote, jonka kookospohjainen koostumus puhdistaa kasvoilta meikin ja epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa. Kosteuttavaa jasmiinia, ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevää vihreää teetä, antioksidanttisia marjoja sekä ihoa rauhoittavia luonnon ainesosia sisältävä puhdistustuote jättää kasvoille puhtaan ja kosteutetun lopputuloksen.

Ei sisällä synteettisiä kemikaaleja tai keinotekoisia hajuste- ja väriaineita.

  • Normaalille ja kuivalle iholle
  • 100% luonnollinen - 100% vegaaninen
  • Gluteiiniton

Koko: 177 ml

Käyttö

Hiero pieni määrä tuotetta kosteille kasvoille irrottaaksesi iholta meikin ja epäpuhtaudet. Huuhtele hyvin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

(1) Certified Organic by SGS Organic.(2) Certified Organic by Ceres GmbH.(3) Certified Organic by USDA.

Käyttö

Hiero pieni määrä tuotetta kosteille kasvoille irrottaaksesi iholta meikin ja epäpuhtaudet. Huuhtele hyvin.

Ainesosat

Calendula Officinalis (Calendula) Flower,Cucumis Sativus (Cucumber) Juice,Echinacea Purpurea (Echinacea),Aloe Barbadensis (Organic Aloe Juice) Leaf Extract*,Rosa Centifolia Flower Water (Organic Rose Hydrosol)*,Sodium Cocoate (Saponified Coconut Oil),Extracts of Camellia Sinensis (Organic Green Tea) Leaf*,Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root and Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower,Jasminum Officinale Oil (Jasmine Essential Oil),Extracts of Symphytum Officinale (Comfrey) Leaf,Centaurea Cyanus (Cornflower) Flower,Equisetum Arvense (Horsetail),Hyssopus Officinalis (Hyssop),Lonicera Caprifolium Flower and Lonicera Japonica (Honeysuckle),Benzyl Alcohol**,Benzyl Benzoate**,Linalool** * Certified Organic ** Component of Natural Essential Oil

Katso lisää vastaavia kuin Facial Cleanser, Jasmine Green Tea

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut