100% Pure
Facial Cleansing Foam, Lavender Honey

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

100% Pure Facial Cleansing Foam, Lavender Honey

100% Pure Facial Cleansing Foam, Lavender Honey on hellävarainen puhdistusvaahto, joka auttaa puhdistamaan kasvoilta meikin ja epäpuhtaudet samalla kun se ravitsee ihoa. Mieto puhdistusvaahto ei sisällä ihoa kuivattavia voimakkaita kemikaaleja, vaan ne on korvattu hellävaraisella, kookospohjaisella ainesosalla.

Puhdistusvaahto hyödyntää kosteuttavaa laventelihunajaa, ihoa rauhoittavia kasvipohjaisia ainesosia sekä tulehduksia torjuvaa laventelin eteeristä öljyä. Antioksidanttiset marjat ja vihreä tee tuovat iholle suojaa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä.

  • 100% luonnollinen

Koko: 177 ml

  • Ainesosat

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

  1. Certified organic by QAI.
  2. Certified organic by Oregon Tilth Certified Organic.
  3. Certified organic by Organic Certifiers.
  4. Certified organic by Maryland Department of Agriculture.

Ainesosat

Tocopherol (Vitamin E),Calendula Officinalis Flower (Calendula),Sodium Ascorbate (Vitamin C),Rosmarinus Officinalis Leaf (Rosemary),Limonene**,Geraniol**,Rubus Fruticosus Fruit (Blackberry),Organic Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe Juice)*,Organic Lavandula Angustifolia Flower Water (Lavender Hydrosol)*,Cocos Nucifera (Saponified Coconut)Oil,Mel (Lavender Honey)*,Extracts of Vins Vinifera Seed (Grapseed),Organic Rubus Idaeus Frut (Raspberry)3,Fragaria Vesca Fruit (Strawberry),Vaccinium Augustifolium Fruit (Blueberry),Citrus Medica Limonum Peel (Lemon),Cinnamonum Zeylanicum Bark (Cinnamon),Hydrasstis Canadensis (Goldenseal),Origanum Vulgare Leaf (Oregano) and Thymus Vulgaris Flower/Leaf (Thyme),Lavandula Augustifolia (Lavender Essential) Oil,Ribes Nigrum Fruit (Blackcurrant) Citric Acid,Extract of Organic Camellia Sinensis Leaf (Green Tea)*,Lavandula Angustifolia Flower/Leaf/Stem (Lavender),Organic Jasmine Jasminum Officinale Flower/Leaf (Jasmine)*,Lonicera Caprifoloum (Japanese Honeysuckle),Linalool** *Certified Organic *Component of natural essential oil

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.