Nivea
Daily Essentials Dry Skin

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
4,95 €
4,95 €
Variantti : Gentle Cleansing Wipes
Katso myös
Tuotetiedot

Daily Essentials Dry Skin Gentle Cleansing Wipes sisältää 25 kpl erityisen hoitavia ja kosteuttavia meikinpoistolappuja, jotka on erityisesti kehitetty kuivalle iholle. Helppo tapa poistaa meikit varsinkin ollessasi matkoilla. Pehmeät laput on valmistettu 100% viskoosista, jotta ne hellisivät ihoa silkinpehmeästi. Poistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti meikin ja vedenpitävän ripsivärin. Ei sisällä alkoholia. Rikastettu luonnollisella manteliöljyllä sekä Hydra IQlla, joka tuo maksimaalista kosteutusta. Mieto koostumus rauhoittaa ihoa, hoitaa kevyesti ja sopii erityisesti kuivalle iholle. Iho puhdistuu hellästi, muuttuu silkinpehmeäksi ja tuoksuu hyvälle.

Tuotenumero: 35843
Ainesosat

Aqua, Isopropyl Stearate, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Parfum

Katso lisää vastaavia kuin Daily Essentials Dry Skin

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.