Nivea
Double Effect Eye Make-up Remover

(3 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
5,50 €
5,50 €
Variantti : 125 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Double Effect Eye Make-Up Remover kasvojen puhdistusaine vedenkestävälle silmämeikille. Poistaa hellästi ja tehokkaasti meikit, jopa ne vaikeimmat, kuivattamatta ihoa ja jättämättä rasvaa iholle. Koostumus sisältää sinisen öljyfaasin ja vesifaasin. Öljyhiukkaset poistavat maskaran ja meikin kun vesifaasi virkistää herkät alueet silmän ympärillä.
Käyttö: Kosteuta puuvillalappu ja levitä meikinpoistoaine. Puhdistaa hellävaraisesti silmät. Sopii myös kontaktilinssien käyttäjille. Ravista hyvin ennen käyttöä!

Tuotenumero: 35859
Ainesosat

Aqua, Isododecane, C15-19 Alkane, Isopropyl Palmitate, Ethylhexyl Cocoate, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Biotin, Centaurea Cyanus Flower Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Benzethonium Chloride, CI 60725, CI 61565

Katso lisää vastaavia kuin Double Effect Eye Make-up Remover

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut