Maria Åkerberg
Precleansing Oil Gentle

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
21,95 €
21,95 €
Variantti : 125 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
125 ml
Tuotetiedot

Pre-Cleansing Oil on puhdistusöljy kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se sopii erityisen hyvin ensimmäiseksi puhdistustuotteeksi mineraaliöljyjä ja silikonia sisältävän meikin, kuten maskeerausmeikin, poistoon. Pre-Cleansing Oilin tärkeimmät puhdistavat aineet ovat Risiiniöljy ja Oliiviöljy, jotka poistavat meikin ja epäpuhtaudet. Sypressin ja Nerolin eteeriset öljyt vahvistavat ihoa. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43634
Ainesosat

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Citrus Aurantium (Bitter Orange) Flower Oil, Cupressus Sempervirens (Cypress) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Levitä Pre-Cleansing Oilia kostutetulla vanulapulla tai sormilla ja poista meikki pehmein, pyörivin liikkein. Käytä sitten haluamaasi MARIA ÅKERBERGin puhdistustuotetta ja viimeistele ihotyyppiisi sopivalla Freshenerillä. HUOM! Jos ajattelit kuoria ihosi AHA & Jojoba Peelingillä, sinun ei tarvitse käyttää Pre-Cleansing Oilin lisäksi mitään muuta puhdistustuotetta.

Katso lisää vastaavia kuin Precleansing Oil Gentle

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.