Babor
HY-ÖL & Hydro Base Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille

Säästät 7,59 €

30,36 € 37,95 €

Säästät 7,59 €

30,36 € 37,95 €

Variantti : 300 ml
Katso myös
Babor
200 ml
Tuotetiedot

 

Babor HY-ÖL & Hydro Base Set on ylellinen tuotepakkaus, jossa yhdistyvät kaksi tuotemerkin suosituinta kasvojenpuhdistusainetta, jotka on suunniteltu erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Babor Cleansing System HY-ÖL on hydrofiilinen puhdistusöljy, jonka kasvipohjainen koostumus sopii täydellisesti ihon syvävaikutteiseen, kaksivaiheiseen puhdistukseen. Yhdessä ihotyypille sopivan Phytoactive Cleanser -yrttiuutteen kanssa iho puhdistuu sekä vesi- että öljyliukoisista meikeistä ja epäpuhtauksista. Öljy sopii käytettäväksi myös silmämeikin puhdistukseen. Babor Phytoactive Hydro Base -puhdistusgeeli puhdistaa kuivan ihon vaivatta ja hellävaraisesti. Baborin HY-ÖL-puhdistusöljyn kanssa käytettäväksi tarkoitettu puhdistusgeeli energisoi ja kosteuttaa kuivaa ja kosteusköyhää ihoa jo kasvojen pesun aikana. 

Käyttö

Vaihe 1: Hiero kuivalle iholle neljä pumppausta Babor Cleansing System HY-ÖL -puhdistusöljyä. Öljy puhdistaa sekä ihon että silmämeikin. Älä huuhtele ihoa vielä.

Vaihe 2: Hiero kasvoille kaksi pumppausta ihotyypillesi sopivaa Phytoactive Cleanser -yrttiuutetta. Kastele tämän jälkeen sormet ja jatka ihon hieromista, jolloin iholle muodostuu maitomainen puhdistusemulsio. Huuhtele iho lopuksi puhtaaksi vedellä.

Voit poistaa silmämeikin kastelemalla vanulapun, puristamalla siitä ylimääräisen veden pois ja avaamalla vanulapun kerrosten väliin pienen"taskun", jonne voit pumpata puhdistusöljyä. Aseta vanulappu silmäluomelle ja pyyhi silmämeikki hellästi pois.

Katso lisää vastaavia kuin HY-ÖL & Hydro Base Set

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.