bareMinerals
Pureness Gel Cleanser

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
17,50 € * Suos. hinta 22,95 €
17,50 € * Suos. hinta 22,95 €
Variantti : 120 ml
Tuotetiedot

Tämä päivittäin käytettävä, vain vähän raaka-aineita sisältävä geelipuhdistus poistaa hellävaraisesti meikin, epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin kuivattamatta ihoa.
Tämä vegaaninen puhdistusaine on puhdas ja hellävarainen kaikista herkimmällekin iholle. Se sisältää vain 15 raaka-ainetta ja se poistaa hellävaraisesti meikin, epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin kuivattamatta ja kiristämättä ihoa. Se on tarpeeksi hellävarainen käytettäväksi myös silmänympäysiholla.
PURNESS Gel Cleanser on enemmän kuin vain tehokas kasvojenpuhdistusaine – se myös oikeasti parantaa herkän ihon ulkonäköä ajan myötä ja jättää iholle miellyttävän ja rauhoittuneen tunteen.
Tämä puhdas vegaaninen koostumus on täynnä kookosvettä ja kookosmaitoa, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa, sekä opuntiakaktusta, joka vähentää punoitusta ja ravitsee ja antaa antioksidantteja.
Tuote on dermatologisesti ja oftalmologisesti testattu eikä se tuki ihohuokosia.
Hiero puhdistusainetta kosteutetulle iholle aamuin illoin. Huuhtele huolellisesti.

Tuotenumero: 84267
Ainesosat

WATER (AQUA/EAU), SODIUM COCOYL ISETHIONATE, GLYCERIN, COCO-GLUCOSIDE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, STEARIC ACID, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERYL STEARATE SE, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, OPUNTIA VULGARIS EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) FRUIT JUICE, SODIUM CHLORIDE, GLYCERYL POLYACRYLATE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE.

Katso lisää vastaavia kuin Pureness Gel Cleanser

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.