Biotherm
Skin Oxygen

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : Depolluting Cleanser 150 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Anna ihosi hengittää! Syväpuhdistavan Biotherm Skin Oxygen Depolluting Cleanser -puhdistusgeelin vaahtoava ja iholle helposti levittyvä koostumus auttaa ehkäisemään ilmansaastehiukkasten kiinnittymistä ihoon. Kaikille ihotyypeille tarkoitettu puhdistusgeeli sopii käytettäväksi aamuin illoin.

Uusi Biotherm Skin Oxygen Oxygen -ihonhoitolinja on kehitetty hoitamaan erityisesti urbaanin elämän ja ilmansaasteiden vaikutuksille altistuvaa ihoa. Tuotelinja hyödyntää Chlorella-uutetta, joka on peräisin tehokkaasti hengittävästä levälajista. Biotherm Skin Oxygen -tuotteet auttavat vahvistamaan ihon luonnollista puolustuskykyä ja häivyttämään iholta urbaanin elämän jälkiä. Skin Oxygen -tuotteet auttavat tekemään ihosta jo viikossa kauniimman ja kirkkaamman puhdistavan vaikutuksen ansiosta. Ihon liiallinen talineritys tasapainottuu ja pienet ihovirheet häivyttyvät.

Iholle hengittävän tunteen jättävissä Skin Oxygen -tuotteissa on syrjäisiltä vuoristojärviltä inspiraationsa saanut tuoksu, jossa on raikkaita ja luonnollisia vivahteita. Vedelliseen raikkauteen yhdistyy sitrusvesien, valkoisen teen ja kukkaisuutteiden luonnollinen puhtaus, joka yhdessä miellyttävältä tuntuvien koostumusten kanssa tekevät Skin Oxygen -ihonhoitorutiinista suoranaisen aistielämyksen.

  • Kaikille ihotyypeille

  • Vahhtoava puhdistusgeeli

  • 95-prosenttisesti biohajoava

  • Osa Biotherm Skin Oxygen -ihonhoitolinjaa

Koko: 150 ml

Koe Biotherm Skin Oxygen

Katso lisää vastaavia kuin Skin Oxygen

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut