Clinique
Acne Solutions

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 4,70 €

18,80 € 23,50 €

Säästät 4,70 €

18,80 € 23,50 €

Variantti : Cleansing Gel, 125 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Clinique Anti-Blemish Solutions Cleansing Gel -puhdistusgeelin vaahtoava koostumus auttaa kirkastamaan epäpuhtauksiin ja mustapäihin taipuvaista ihoa ja ehkäisemään ihohuokosten tukkeutumista. Öljytön puhdistusgeeli auttaa lisäksi kontrolloimaan ihon rasvoittumista. Sekä kasvojen että vartalon ihon puhdistukseen sopiva geeli jättää iholle raikkaan, pehmeän ja rauhoittuneen tunteen.

Puhdistusgeeli sopii erityisesti käytettäväksi yhdessä Clinique Anti-Blemish Solutions Deep Cleansing Brush -kasvoharjan kanssa.

  • Kasvoille ja vartalolle puhdistusgeeli

  • Epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle

  • Öljytön

Koko: 125 ml

Käyttö

Levitä puhdistusgeeliä kostealle Clinique Anti-Blemish Solutions Deep Cleansing Brush -kasvoharjalle tai vaahdota tuote kämmenillä lämpimän veden kanssa. Hiero tuote iholle hellästi käsin tai kasvoharjaa käyttäen välttäen silmänympärysaluetta. Huuhtele iho puhtaaksi ja taputtele se kuivaksi. Viimeistele ihonpuhdistus Clinique Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion -kasvovedellä.

Katso lisää vastaavia kuin Acne Solutions

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.