Dermaceutic
Foamer 15 Dermatological Cleanser

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 9,99 €

39,96 € 49,95 €

20%

Säästät 9,99 €

39,96 € 49,95 €

Variantti : 100 ml
Tuotetiedot

Dermaceutic Foamer 15 Dermatological Cleanser

Dermaceutic Foamer 15 Dermatological Cleanser on kuollutta ihosolukkoa irrottava puhdistusvaahto, jonka sameaa ihoa kirkastava koostumus auttaa tekemään ihon pinnasta tasaisemman tuntuisen. Puhdistusvaahdon kaksivaikutteinen koostumus hyödyntää epäpuhtauksia irrottavaa 15% glykolihappoa ja ihoa rauhoittavaa enoxolonea. Kasvot ihonhoitotuotteille valmistava puhdistusvaahto tekee ihosta silkkisen pehmeän tuntuisen.

  • Sisältää 15% glykolihappoa

Koko: 100 ml

Käyttö

Hiero vaahtoa iholle ja anna sen vaikuttaa kaksi minuuttia tai kunnes iholla tuntuu kevyttä kihelmöintiä. Huuhtele iho puhtaaksi vedellä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 56402
Käyttö

Hiero vaahtoa iholle ja anna sen vaikuttaa kaksi minuuttia tai kunnes iholla tuntuu kevyttä kihelmöintiä. Huuhtele iho puhtaaksi vedellä.

Ainesosat

Glycerin,Potassium Sorbate,Propylene Glycol,Aqua,Cocamidopropyl Betaine,Methylisothiazolinone,Hydroxyethylcellulose,Glycolic Acid,Sodium Hydroxide,Polysorbate 80,Methylpropanediol,Dipotassium Glycyrrhizate,Methylchloroisothaizolinone,Cocamidopropyl Betainamide MEA Chloride

Katso lisää vastaavia kuin Foamer 15 Dermatological Cleanser

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.