Dermalogica
Skin Resurfacing Cleanser

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 3,10 €

12,40 € 15,50 €

20%

Säästät 3,10 €

12,40 € 15,50 €

Variantti : 30 ml
Katso myös
Dermalogica
177 ml
Tuotetiedot

Skin Resurfacing Cleanser on kaksivaikutteinen, ihoa uusiva puhdistus, joka jättää ihon heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen tasaiseksi ja kirkkaaksi. Tuotteen sisältämä maitohappo vähentää ikääntymisen merkkejä poistamalla elotonta ihosolukkoa ja nopeuttamalla solujen uusiutumista. Antioksidanttinen E-vitamiini hoitaa, ruusunkukkaöljy rauhoittaa ihoa. Tämän silkkimäisen puhdistuksen käyttö parantaa huomattavasti ihon rakennetta ja edistää muiden Age Smart -tuotteiden vaikutusta. Ikääntyvälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle.

  • Kaksivaikutteinen ihonpuhdistus.
  • Kätevä, kaksi yhdessä puhdistus ja kuorinta.
  • Korjaa ihon rakennetta, lopputuloksena erittäin tasainen iho.
  • Nopeuttaa solukiertoa, kosteuttaa ja kirkastaa.

Tuotenumero: 57853
Käyttö

PreCleanse -esipuhdistuksen jälkeen, ota pieni määrä Skin Resurfacing Cleanser -puhdistusta kosteisiin käsiin ja vaahdota kevyesti. Levitä kosteille kasvoille ja kaulalle hieroen kevyesti ylöspäin suuntautuvin liikkein, välttäen silmänympärysihoa. Poista huolellisesti lämpimällä vedellä. Suihkuta päälle Antioxidant HydraMist ja levitä Skin Dynamic Recovery SPF50. Tämä tuote on erittäin tehokas, ja siksi suositeltu käyttötiheys riippuu ihon herkkyydestä. Käytä kerran tai kaksi päivässä riippuen ihon herkkyydestä. Jos päivittäinen käyttö tuntuu liian voimakkaalta, vähennä käyttöä 2-3 kertaan viikossa.

Ainesosat

Katso lisää vastaavia kuin Skin Resurfacing Cleanser

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut