Dr Brandt
Pores No More

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Cleanser Nett. O/C Skin 105 ml
Tuotetiedot

Dr Brandt Pores No More Cleanser sisältää tehokkaita kasviuutteita ja ihoa kuorivaa salisyylihappoa, jotka syväpuhdistavat ihon hetkessä. Epäpuhtaudet, öljyisyys ja kuollut ihosolukko poistuu iholta ja ihohuokoset jäävät puhtaiksi. Erityisen hyvä tuote rasvoittuvalle iholle!

Koko: 105 ml

Käyttö

Levitä puhdistustuotetta kostealle iholle ja hiero vaahdoksi. Huuhtele kasvot lämpimällä vedellä. Vältä silmänympärysaluetta. Käytä aamuin illoin.

Ainesosat

Methylparaben,Ethylparaben,Citric Acid,Phenoxyethanol,Butylparaben,Propylparaben,Isobutylparaben,Propylene Glycol,Sodium Laureth Sulfate,Disodium EDTA,Cocamidopropyl Betaine,Sodium Chloride,Glycol Distearate,Water (Aqua),Sodium Lauryl Sulfate,Cocamide MEA,Salicylic Acid,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil,Laureth-10,Salix Alba (Willow) Bark Extract,Hydroxypropyl Guar,Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil,Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil,Disodium Oleamido Mea-Sulfosuccinate

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut