Elemis
Balancing Lime Blossom Cleanser

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : Purifying Cleansing Milk 200 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Elemis Balancing Lime Blossom Cleanser -puhdistusmaito pesee iholta meikin ja sille päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet. Ihoa rauhoittavan ja tasapainottavan puhdistusmaidon ainutlaatuinen koostumus on kehitetty erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.

Puhdistustuote hyödyntää limen kukkien uutetta, joka tasapainottaa ja korjaa ihoa luonnollisesti auttaen ehkäisemään epäpuhtauksien muodostumista. Antioksidanttinen E-vitamiini kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä ulkoisilta rasitteilta.

  • Epäpuhtaalle iholle

Koko: 200 ml

Käyttö

Lämmitä puhdistusmaitoa kämmenillä ja hiero se hellin, pyörivin liikkein kasvojen ja kaulan iholle irrottaaksesi meikin ja lian. Oyyhi iho puhtaaksi vanulapuilla tai lämpimällä vedellä kastellulla puhdistuspyyhkeellä. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Viimeistele ihonpuhdistus Elemis Balancing Lavender Toner -kasvovedellä.

Katso lisää vastaavia kuin Balancing Lime Blossom Cleanser

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.