Foreo
LUNA 3 for Normal Skin

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 49,74 €

149,21 € 198,95 €

25%

Säästät 49,74 €

149,21 € 198,95 €

Variantti :
Tuotetiedot

FOREO LUNA 3 for Normal Skin -ihonpuhdistuslaite on ihonhoidon mullistus kauniissa paketissa. Kasvoharjan 25% aiempaa pehmeämmät silikoniharjakset poistavat iholta hellävaraisesti lian ja epäpuhtaudet. Yhdistettynä T-Sonic-värähtelyteknologiaan ihonpuhdistus on entistä tehokkaampaa ja ihon hyvinvointia edistävämpää. Älykäs ihonhoitolaite on yhdistettävissä FOREO App -puhelinsovellukseen, joka tekee ihonhoidosta elämyksellistä ja tehokasta.

FOREO LUNA 3 hyödyntää T-Sonic-värähtelyä, joka tuo iholle syväpuhdistavan vaikutuksen. Samanaikaisesti kasvoharja on kuitenkin hellävarainen, sillä pehmeä silikoniharjas mukailee ihon pintaa vaivattomasti ja säädettävä voimakkuus mahdollistaa ihotyypin mukaisen hoidon. Päivittäin käytettävä ihonpuhdistuslaite hoitaa ihoa, auttaa hoitotuotteita imeytymään paremmin ja ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkien ilmenemistä kasvoilla. Hellästi ihoa hierova T-Sonic-värähtely tekee LUNA 3 -laitteesta rentouttavan kokemuksen.

TEHOKAS IHONPUHDISTUSLAITE

FOREO LUNA 3 -ihonpuhdistuslaite sisältää aiempia malleja 30% laajemman käsittelypinta-alan, joka helpottaa kasvojen kokonaisvaltaista puhdistusta. Eri mittaiset silikoniharjakset tehostavat puhdistusta juuri siellä, missä tehoa eniten tarvitaan: nenänpielissä, kasvojen sivuilla ja hiusrajassa. Parannettu, 16 askelmaa käsittävä tehoasetus varmistaa jokaiselle ihotyypille sopivan käsittelyvahvuuden. Tavanomaista kasvoharjaa hygieenisemmät silikoniharjakset ennaltaehkäisevät epäpuhtauksien syntyä.

RENTOUTTAVA KASVOJENPUHDISTUS

FOREO LUNA 3 -kasvojenpuhdistuslaite toimii T-Sonic-värähtelyllä, joka paitsi syväpuhdistaa ihohuokoset myös hieroo kasvojen ihoa. Rentouttava, 16 voimakkuudelle säädettävissä oleva hieronta auttaa tehostamaan ihon mikroverenkiertoa ja saa kasvot näyttämään heleämmiltä heti käsittelyn jälkeen. Kasvoharjan takaosan anti-age-hoitopinta auttaa imeyttämään iholle seerumin ja hoitotuotteet tuoden samalla ihoa virkistävän vaikutuksen.

ÄLYKÄSTÄ IHONHOITOA

FOREO LUNA 3 -kasvojenpuhdistuslaite on yhdistettävissä FOREO App -sovellukseen puhelimen välityksellä. Sovelluksen kautta voi säätää ihonpuhdistuslaitteen voimakkuutta ja ottaa käyttöön erilaisia hierontarutiineja. FOREO App -sovellus monipuolistaa ihonhoitoa ja auttaa saamaan kaiken irti LUNA 3 -laitteesta.

PARANNETTU AKUNKESTO

FOREO-tuotteet ovat tunnettuja pitkäkestoisista akuistaan, mutta LUNA 3 vie akunkeston vielä pidemmälle. Kasvoharjan akunkesto riittää jopa 650 käyttökertaan: tämä tarkoittaa, että laitetta voi käyttää jopa 325 päivää aamuin illoin ilman huolta latauksesta!

Tekniset tiedot

 • Älykäs ihonpuhdistuslaite

 • Normaalille iholle

 • Väri: vaaleanpunainen

 • Hellävaraiset ja hygieeniset silikoniharjakset

 • USB-lataus (sisältää laturin)

 • Jopa 650 käyttökertaa yhdellä latauksella

 • 16 käsittelytehoa

 • Anti-age-hierontapinta

 • Käyttö FOREO App -puhelinsovelluksen kautta

 • Takuu 2 vuotta

Käyttö

Huomioithan, että FOREO LUNA 3 vaatii aktivoinnin FOREO App -sovelluksen kautta. Lataa FOREO App -sovellus puhelimeesi tai tablettiisi sovelluskaupasta. Käynnistä puhelinsovellus ja yhdistä LUNA 3 -laite sovellukseen painamalla käynnistysnappia noin 3 sekunnin ajan. Kun LUNA 3 on yhdistetty sovellukseen, voit valita haluamasi puhdistustehon ja hierontarutiinin valikosta.

Ihonpuhdistus LUNA 3 -laitteella

 1. Poista meikki kasvoilta meikinpoistoaineella, puhdistusöljyllä tai muulla vastaavalla tuotteella.

 2. Kastele kasvot ja levitä kasvoille valitsemasi puhdistustuote. Suosittelemme FOREO Micro-Foam Cleanser -puhdistusvaahtoa.

 3. Käynnistä LUNA 3 -kasvoharja painamalla käynnistysnappia.

 4. Puhdista LUNA 3 -laitteella kasvojen iho. Käsittele jokaista kasvojesi ohjeenmukaista neljää ihoaluetta kasvolaitteen ihonpuhdistuspuolella 15 sekunnin ajan. Laite värähtää jokaisen 15 sekunnin jakson jälkeen merkiksi siitä, että käsiteltävää aluetta on aika vaihtaa.

 5. Kun puhdistus on valmis, paina käynnistysnappia 3 sekunnin ajan sulkeaksesi puhdistustoiminnon.

Kasvohieronta LUNA 3 -laitteella

 1. Aktivoi FOREO App -sovellus puhelimessa ja yhdistä LUNA 3 -laite siihen.

 2. Levitä kasvoseerumi ja/tai kasvovoide puhtaalle ja kuivalle iholle.

 3. Valitse FOREO App -sovelluksesta haluamasi hierontarutiini.

 4. Käsittele LUNA 3 -laitteen takaosan anti-aging-pinnalla kasvojen ihoa sovelluksen ohjeiden mukaan.

 5. LUNA 3 sulkeutuu automaattisesti, kun valittu hierontaohjelma loppuu.

Jotta LUNA 3 -ihonpuhdistuslaite pysyy mahdollisimman hyvässä kunnossa ja sen silikoniset harjakset optimaalisen pehmeinä, suosittelemme välttämään kuorivia aineosia tai savea sisältäviä puhdistustuotteita. Säilytä LUNA 3 -laitetta aina pystyasennossa, jotta silikoniharjakset eivät pääse taipumaan.

Huomioithan, että sivustolla olevat kampanjatarjoukset, alennukset tai alennuskoodit eivät koske FOREO LUNA 3 -tuotteita.

Tuotenumero: 79971

Katso lisää vastaavia kuin LUNA 3 for Normal Skin

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut