Foreo
LUNA Play Plus

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Purple
Tuotetiedot

FOREO LUNA Play Plus Purple on uusi, paristokäyttöinen ihonpuhdistuslaite, jonka avulla tutustut suosittuun FOREO LUNA -ihonpuhdistuslaitteeseen edullisemmin. Laitetta voisikin kutsua suloisen, vanulapun kokoisen LUNA Play -laitteen isosiskoksi, sillä se on kooltaan hieman noin 100 käyttökerran verran toimivaa LUNA Play -mallia isompi ja sen harjakset ovat myös pidemmät. Uudesta, vaihdettavalla AAA-paristolla toimivasta LUNA Play Plus -laitteesta riittää iloa entistä pidemmäksi aikaa ja laite sopii täydellisesti mukaan myös matkalle.

Laitteen erityinen silikoninen runko on iholle hellävarainen ja soveltuu päivittäiseen käyttöön. Sen sileä pinta ei kerää itseensä bakteereita, mikä vuoksi laite on jopa 35 kertaa hygienisempi kuin tavalliset värähtelyteknologiaan perustuvat perinteiset kasvoharjat.

Paristokäyttöisen laitteen käyttö on helppoa: Levitä kasvoillesi puhdistustuotettasi, kostuta laite ja käynnistä se. Puhdista kasvosi laitteen avulla, siihen menee vain minuutti! Huomaat eron jo kolmessa päivässä. Tervetuloa puhdas, säteilevä ja hyvinvoiva iho!

  • Väri: Lila

  • Paristokäyttöinen (1 x AAA-paristo, sis. pakkaukseen)

  • Jopa 400 minuuttia käyttöaikaa yhdellä paristolla

  • Standby-aika 180 päivää

  • 100% Vedenkestävä

  • Paino 60 g

Koko: 71 x 65 x 38 mm

T-Sonic™-teknologia

FOREO LUNA Play Plus -ihonpuhdistuslaite hyödyntää FOREO LUNA -laitteista tunnettua värähtelyteknologiaa yhdistämällä tehokkaan ja hellävaraisen ihonpuhdistuksen moderniin T-Sonic™-teknologiaan. Nopeaan värähtelyyn perustuva T-Sonic™-teknologia takaa täydellisen ihonhoitoelämyksen.

Silikoninen harjaspää välittää ihollesi jopa 8000 värähdystä minuutissa, jotka irrottavat iholta hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa sekä ehkäisevät tehokkaasti ihohuokosten tukkeutumista ja poistavat meikinripppeitä. (99.5% vähemmän tukkeutuneita ihohuokosia ja 98,5% vähemmän meikinrippeitä.)

FOREO Luna Play Plus -ihonpuhdistuslaitteessa on kaksi erilaista silikonista hoitopintaa, joiden erikokoisilla nystyillä hoidat ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Ohuilla nystyillä puhdistat ihon hellävaraisesti tehokkuudesta tinkimättä ja yläreunassa olevat paksummat nystyt helpottavat puhdistamaan alueet, jotka vaativat tarkkaa ja huolellista puhdistusta (esim. nenän ja otsan alue).

Käyttö

Levitä valitsemasi puhdistustuote kasvojen kostealle iholle. Puhdista kasvot liikuttamalla laitetta niiden iholla minuutin ajan. Huuhtele ja kuivaa kasvojen iho. Levitä sille halutessasi ihonhoitotuotteesi.

Katso lisää vastaavia kuin LUNA Play Plus

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.