-20%
Alennus

Lumene
SISU Urban Defence Lumenessence Anti-pollution Beauty Lotion

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Lumene SISU Urban Defence Lumenessence Anti-pollution Beauty Lotion on suojaava hoitovesi, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti jättäen sen valmiiksi ihonhoitorituaalin seuraavia vaiheita varten. Hellävarainen hoitovesi sisältää antioksidanttipitoista männynkaarnauutetta, tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa ja puhdasta pohjoista lähdevettä, jotka auttavat kosteuttamaan ja virkistämään ihoa puhdistuksen jälkeen. Yhdistettynä ilman epäpuhtauksilta suojaavaan teknologiaamme, monipuolinen hoitovesi muodostaa iholle suojaavan kalvon jättäen sen valmiiksi ihonhoitorituaalin seuraavia vaiheita varten.

Saasteet, kaupunki-ilma, stressi ja vaihteleva ilmasto vaativat veronsa - iho on jatkuvan rasituksen alaisena. Lumene SISU -tuotteet auttavat suojaamaan kauneuttasi ulkoisia rasitteita vastaan ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Puhdasta pohjoisen lähdevettä sekä männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteita sisältävät tuotteet auttavat puhdistamaan ihoa ja lukitsemaan kosteutuksen ihoon. Kaikille ihotyypeille sopivat tuotteet palauttavat ihon luonnollisen heleyden ja jättävät sen raikkaaksi, virkistyneeksi ja säteileväksi.

Koko: 150 ml

Käyttö

Levitä hoitovettä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle suoraan käsin taputellen. Käytä hoitovettä kasvoveden jälkeen ja ennen seerumia ja/tai kosteusvoidetta.

Ainesosat

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.